ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλαφούζος: Σκέφτεται αποχώρηση ή… μετωπική με τους οργανωμένους οπαδούς!

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται ακόμη και την αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό.

Αλαφούζος: Σκέφτεται αποχώρηση ή... μετωπική με τους οργανωμένους οπαδούς!

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται ακόμη και την αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η LIVE SPORT, αυτή η σκέψη υπάρχει στο μυαλό το μεγαλομετόχου μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Γνωρίζει, βέβαια, ο ίδιος ο Αλαφούζος ότι κάτι τέτοιο σε περίπτωση που δε βρεθεί διάδοχη κατάσταση θα οδηγήσει σε χάος. Η άλλη σκέψη που κάνει είναι να έρθει σε μετωπική με τους οργανωμένους οπαδούς, γεγονός που αν συμβεί θα δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα.

«Δεν γίνεται να είμαι ιδιοκτήτης ενός άρρωστου πράγματος που είναι “μπάτε σκύλοι αλέστε” και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των παικτών μας, αλλά και των ομάδων που φιλοξενούμε στο γήπεδό μας. Και αν αύριο, μεθαύριο σκοτωθεί κάποιος άνθρωπος, τι θα γίνει; Δεν γίνεται να μας καταστρέφουν κάθε ελπίδα για την 5η θέση, να διαλύουν τη σπουδαία προσπάθεια προπονητή και ποδοσφαιριστών, να μας οδηγούν και πάλι σε βαρύτατες ποινές αφαίρεσης βαθμών, σε κεκλεισμένων, σε πρόστιμα, σε απώλειες εκατομμυρίων. Οι συνέπειες της καταστροφής είναι πολυεπίπεδες», εμφανίζεται να έλεγε σε στενούς συνεργάτες του ο Γιάννης Αλαφούζου σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.960 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έλεγε πως«Εγώ εδώ και ενάμιση χρόνο έχω δηλώσει ότι θέλω να φύγω από τον Παναθηναϊκό. Ήθελα και θέλω να βρεθεί λύση, να πάρει την ΠΑΕ κάποιος άλλος. Όμως ποιος άνθρωπος θα έρθει να πάρει την ομάδα με όλα αυτά που γίνονται; Και αν φύγω και δεν υπάρξει άλλος, τι θα γίνει; Θα διαλυθεί ο Παναθηναϊκός, θα πέσει στη Γ’ Εθνική. Ξέρουν αυτοί που τα κάνουν όλα αυτά τι σημαίνει να πέσει ο Παναθηναϊκός στη Γ’ Εθνική;». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.