ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Είχε τον Παναθηναϊκό πάνω από την ζωή του!

Ο Τάσος Νικολογιάννης αποχαιρετά τον Θανάση Γιαννακόπουλο, τον σπουδαίο Παναθηναϊκό παράγοντα, τον τυφώνα της πράσινης οικογένειας.

Είχε τον Παναθηναϊκό πάνω από την ζωή του!

Ο Τάσος Νικολογιάννης αποχαιρετά τον Θανάση Γιαννακόπουλο, τον σπουδαίο Παναθηναϊκό παράγοντα, τον τυφώνα της πράσινης οικογένειας.

Πάει και ο Θανάσης. Ο τυφώνας σάρωσε τους τίτλους και πήγε ψηλά να βρει τα δύο του αδέρφια τον Παύλο και τον Κώστα. Ολοι έφυγαν μέσα σε 11 μήνες. Πρώτα ο Κώστας, μετά ο Παύλος και τώρα ο Θανάσης. Λες και ήταν της μοίρας γραφτό. Να φύγουν και οι τρεις σχεδόν μαζί. Αυτό δείχνει το μεταξύ τους δέσιμο. Πρότυπο για κάθε οικογένεια.

Ο Παύλος και ο Θανάσης με κόπο και πολύ χρήμα έφτιαξαν την αυτοκρατορία του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ. Τότε ο σύλλογος πέρναγε και στο μπάσκετ-όπως τώρα στο ποδόσφαιρο-τα δικά του πέτρινα χρόνια. Και ήρθαν ο Παύλος και ο Θανάσης και τα άλλαξαν όλα. Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή της Ελλάδας, αλλά το κυριότερο καθιερώθηκε στην κορυφή της Ευρώπης. Εξι ευρωπαϊκές κούπες και αμέτρητες χαρές σε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που όχι απλά τους αγάπησε, αλλά τους λάτρεψε. Ο Παύλος έφυγε πέρυσι τον Ιούνιο και σήμερα τα χαράματα πήγε να τον βρει ο Θανάσης .

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.612 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ηταν ο Θανάσης της διπλανής πόρτας. Τόσο μεγάλος παράγοντας, όσο και μεγάλος Παναθηναϊκός, αλλά και εκπληκτικός άνθρωπος και ψυχάρα . Δεν το συναντάς, παρά σπάνια. Είχε τον Παναθηναϊκό πάνω από την ζωή του ο Θανάσης. Μέχρι και πριν λίγο καιρό, που πήγαινε στο γήπεδο δεν άντεχε να βλέπει την ομάδα να χάνει. Σαν και τώρα θυμάμαι πριν λίγο καιρό το πόσο έξαλλος ήταν όταν κατέβηκε από την εξέδρα στο ΟΑΚΑ, όπου βρισκόταν και πήγε κοντά στον πάγκο, για να εκφράσει τα παράπονά του για την εικόνα της ομάδας με την Νταρουσάφακα. Ανοιχτά έδειξε την δυσαρέσκειά του και για τον Πασκουάλ ο Θανάσης και αποθεώθηκε και εκείνη την ημέρα από τον κόσμο, που ήταν στο γήπεδο. Ετσι έκανε πάντα, για αυτό τον λάτρεψε ο κόσμος και θεωρεί, ότι έφυγε ένας δικός του άνθρωπος.

Δεν υπάρχει κάποιος, που να συνεργάστηκε μαζί του και να είπε κακή κουβέντα για τον Θανάση. Τον σεβόντουσαν όλοι οι αντίπαλοι. Ο απλός κόσμος, που τον συναντούσε δεν πίστευε, όταν ο Θανάσης σταμάταγε και τους χαιρέταγε όλους και τους έδινε δώρα ! Αυτός ήταν ο Θανάσης. Μαζί του και μαζί με τον Παύλο έφυγε ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Κράτησαν ψηλά την σημαία του Παναθηναϊκού σε δύσκολα χρόνια για τον σύλλογο. Το μπάσκετ εξαιτίας του Παύλου και του Θανάση κράτησε ζωντανό, όλο τον κόσμο της ομάδας, που υπέφερε χρόνια με το ποδόσφαιρο.

Εριξαν αμέτρητα χρήματα στον κουβά! Χωρίς κανένα όφελος, παρά μόνο, για να έχουν τον Παναθηναϊκό πρώτο. Και αυτό ήταν, που τους ξεχώρισε στην ιστορία του Παναθηναϊκού σαν τους δύο πιο πετυχημένους παράγοντες στην ιστορία της ομάδας. Όλα για τον Παναθηναϊκό, όλα για να δώσουν χαρά στον κόσμο της ομάδας . Για αυτό και όπως και με τον Παύλο, έτσι και με τον Θανάση ο κόσμος νοιώθει ότι έφυγε ο πατέρας του . Ο πόνος είναι μεγάλος και πραγματικά αναρωτιέσαι. Ρε Χάρε γιατί έχεις βάλει την οικογένειά μας στο μάτι ; Γιατί έτσι ήταν ο Θανάσης για τον λαό του Παναθηναϊκού. Οικογένεια. Τυφώνα καλό ταξίδι και από κει ψηλά να μας προσέχεις…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.