ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαμαντίδης: «Ακόμα κι αν είχα πρόταση από το NBA δεν θα άφηνα τον Παναθηναϊκό»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου και μίλησε για την καριέρα του και όχι μόνο.

Διαμαντίδης: «Ακόμα κι αν είχα πρόταση από το NBA δεν θα άφηνα τον Παναθηναϊκό»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου, μοιράζοντας χαρά στα μικρά παιδιά που βρέθηκαν εκεί. Εκτός των άλλων μίλησε και για την καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ μαζί σας και θα δεχθώ όλα τα ερωτήματα σας», είπε στα παιδιά και εκείνα τον… βομβάρδισαν με δεκάδες ερωτήματα στα οποία απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.844 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν θ’ άλλαζε κάποια πράγματα αν ξεκινούσε την καριέρα του από την αρχή απαντώντας:

«Δεν θ’ άλλαζα τίποτε απολύτως. Ήμουν πάρα πολύ ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό που αγαπώ και δεν θ’ άλλαζα το παραμικρό. Το μόνο που ίσως τώρα βλέπω διαφορετικά που μεγάλωσα είναι πως θα πρέπει να δώσετε μεγάλη βάση στο σχολείο και τις σπουδές σας. Να κάνετε αυτό που αγαπάτε ανεξάρτητα αν θα είναι ποδόσφαιρο, μπάσκετ αλλά να παρακολουθείτε και τα μαθήματα σας. Επίσης, να μάθετε ν’ αγαπάτε και να συγχωρείτε τον συμπαίκτη σας».

Για το ΝΒΑ: «Δεν μου έγινε ποτέ κάποια πρόταση να πάω αλλά και πάλι δεν νομίζω να άφηνα ποτέ μου τον Παναθηναϊκό για κάτι άλλο. Αισθάνομαι ευλογημένος για τα χρόνια που αγωνίστηκα στον Σύλλογο».

Για την Εθνική ομάδα: «Είναι η ύψιστη τιμή για κάθε αθλητή και ίσως οι πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής του να είναι αυτές με το εθνόσημο», ενώ εξήρε την ποιότητα Ελλήνων αθλητών όπως οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθης, Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Σλούκας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...