ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Μπασκόνια (LIVE STREAMING)

Παρακολουθήστε σε LIVE STREAMING την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Μπασκόνια (LIVE STREAMING)

Υπό την σκιά του χαμού του Θανάση Γιαννακόπουλου, οι «πράσινοι» υποδέχονται την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ και μοναδικό στόχο έχουν τη νίκη. Η παναθηναϊκή οικογένεια θρηνεί από χθες και η σημερινή αναμέτρηση απέναντι στην Μπασκόνια γινεται υπό την σκιά του θανάτου του «τυφώνα».

Η σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση της περασμένης εβδομάδας σε βάρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει αυξήσει τις πιθανότητες παρουσίας των «πράσινων» στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας και απέναντι σε έναν αντίπαλο με κοινούς στόχους στόχος είναι όχι μόνο η νίκη αλλά και διαφορά +10 πόντων για την υπερκάλυψη της ήττας του πρώτου γύρου.

Μετά από 26 αγωνιστικές στην Euroleague o Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (13-13) την ώρα που οι Ισπανοί βρίσκονται στο 14-12.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.541 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πολλές και σημαντικές απουσίες για την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς που θα παραταχθεί δίχως τους τραυματίες Τόρνικε Σενγκέλια, Τζέισον Γκρέιντζερ και Ματ Τζάνινγκ και Πατρίσιο Γκαρίνo.

Όλα τα λινκ εδώ:

http://www.sports-stream.net/ch/ch2.html

http://trgoalstv1.me/stream12.html

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-2.html

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.