ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει πάλι τον Κουρμπέλη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δικέφαλος του Βορρά είναι πιθανό να καταθέσει πρόταση για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού παρά το γεγονός ότι την προηγούμενη σεζόν δεν δέχθηκε να γίνει η μεταγραφή

Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει πάλι τον Κουρμπέλη

Το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να κινηθεί για την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη το καλοκαίρι παραμένει ανοικτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δικέφαλος του Βορρά είναι πιθανό να καταθέσει πρόταση για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού παρά το γεγονός ότι την προηγούμενη σεζόν δεν δέχθηκε να γίνει η μεταγραφή επιλέγοντας να μείνει στο τριφύλλι.

Με τον Παναθηναϊκό ο Κουρμπέλης θα έχει μια συζήτηση στο τέλος της σεζόν για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του λαμβάνοντας περισσότερα χρήματα.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.952 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα όμως κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται κάνει εάν γίνει κάποια προσέγγιση από τον ΠΑΟΚ. Εάν θα επιμείνει στην απόφασή του να περιμένει πρόταση από το εξωτερικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...