ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21;45, NOVASPORTS 1, LIVE PANATHINAIKOS24)

Τελικός στο Μιλάνο…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αρμάνι του Μάικ Τζέιμς στο Μιλάνο και θέλει τη νίκη για να "αγκαλιάσει" τα πλέι οφ. Όλα τα σενάρια για τη συνέχεια.

Τελικός στο Μιλάνο...

Το «πράσινο» εξπρές του Ρικ Πιτίνο έχει μεταμορφωθεί τις τελευταίες εβδομάδες, μετρά πέντε συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και μπορεί πλέον μόνο μέσα από τα δικά του παιχνίδια να εξασφαλίσει τον στόχο που πριν από λίγο καιρό έμοιαζε με άπιαστο όνειρο, εκείνον της πρόκρισης στα πλέι οφ της Euroleague.

Σε μία κρίσιμη «στροφή» της διοργάνωσης κατά την οποία τόσο ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ όσο κι η Αρμάνι Μιλάνο έχουν ρεκόρ 14-13, το «τριφύλλι» αναζητά ένα διπλό το οποίο θα το βάλει σε θέση οδηγού στην μάχη οκτάδας.

Ο Παναθηναϊκός θέλει κατ’ αρχάς νίκη. Κατά δεύτερο λόγο νίκη με 3+ πόντους για να υπερκαλύψει το 83-86 του ΟΑΚΑ και να υπερέχει των Ιταλών σε απλή ισοβαθμία. Και κατά τρίτο λόγο, θα ήθελε νίκη με +6 πόντους, προκειμένου να έχει το πάνω χέρι σε μια διόλου απίθανη τριπλή ισοβαθμία με Αρμάνι και Μπασκόνια.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.430 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν χάσει, η τύχη του δεν θα είναι στα χέρια του, καθώς θα χρειαστεί να κάνει μια νίκη παραπάνω από την Μπασκόνια (ή την Αρμάνι) για να προκριθεί. Δηλαδή πρακτικά να κερδίσει Ρεάλ και Μπουντούτσνοστ στο ΟΑΚΑ και οι Βάσκοι να χάσουν τουλάχιστον δύο από τα ματς με Ρεάλ και Εφές στη Βιτόρια και ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα.

Ο Ρικ Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, ενώ ο Σιμόνε Πιανιτζάνι δεν έχει στη διάθεσή του εδώ και καιρό τον Αρτούρας Γκουντάιτις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει και πάλι τη στήριξη του κόσμου του καθώς περισσότεροι από 200 φίλοι της ομάδας θα βρεθούν στο γήπεδο κόντρα στους πρωταθλητές Ιταλίας του Μάικ Τζέιμς.

Διαιτητές θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Ερσάν Καρτάλ (Τουρκία).

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζει το ματς Μπασκόνια-Ρεάλ Μαδρίτης, στο οποίο ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναζητά διπλο των «μερένχες», ενώ εφόσον η Ζαλγκίρις επικρατήσει στο Κάουνας της Νταρουσάφακα θα έρθει για… τελικό στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια:

19:00 Χίμκι – Μακάμπι Τελ Αβίβ 20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας – Νταρουσάφακα 21:30 Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης 21:45 Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...