ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο διαιτητής των τελευταίων 20 λεπτών του ντέρμπι

Αποκλείεται να έρθει και πάλι ο Φριτς για τα τελευταία 20 λεπτά του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο διαιτητής των τελευταίων 20 λεπτών του ντέρμπι

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πετύχει τη συνέχεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό από το 70ο λεπτό και μετά.

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με -3 βαθμούς για τα επεισόδια οπαδών με την αστυνομία, με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και με 94.000 ευρώ πρόστιμο. Ωστόσο, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα τελειώσει στο γήπεδο.

Κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός δε θα τιμωρηθεί με επιπλέον αφαίρεση τριών βαθμών, όπως απειλούταν, ενώ θα διεκδικήσει βαθμολογικό όφελος από τα τελευταία 20 λεπτά.

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αρκετοί ρωτάνε αν ο Γερμανός διαιτητής Φριτς θα είναι αυτός που θα έρθει πάλι για τα τελευταία 20 λεπτά. Αυτό φαντάζει… απίθανο.

Αποκλείεται ο Φριτς να οριστεί και πάλι και είναι πιθανό να σφυρίξει Έλληνας διαιτητής σ’ αυτά τα τελευταία 20 λεπτά, χωρίς πάντως να θεωρείται κάτι ακόμα βέβαιο.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό να κάνει έφεση για την απόφαση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...