ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ήθελαν να παίξουν και ο δικαστής το έκανε πράξη!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη σημερινή δικαίωση στην ένσταση του Παναθηναϊκού και αναφέρεται στα... παπαγαλάκια και τους προπαγανδιστές που για μια ακόμη φορά παραπλανούν την κοινή γνώμη.

Ήθελαν να παίξουν και ο δικαστής το έκανε πράξη!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη σημερινή δικαίωση στην ένσταση του Παναθηναϊκού και αναφέρεται στα… παπαγαλάκια και τους προπαγανδιστές που για μια ακόμη φορά παραπλανούν την κοινή γνώμη.

Η προπαγάνδα έχει και όρια. Επειδή εδώ και λίγες ώρες βλέπω τον Ολυμπιακό και τους γύρω του να ωρύονται για την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Λίγκα να κάνει δεκτή την ένσταση του Παναθηναϊκού και να συνεχιστεί το ντέρμπι από το 70′, που είχε διακοπεί, να πω ότι οι δηλώσεις μένουν και δεν ξεγράφονται.

Διαβάστε προσεχτικά τις δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραππαπά μετά την διακοπή του ντέρμπι: «Εμείς θέλαμε να συνεχιστεί το ματς. Θέλαμε να συνεχίσουμε να βάλουμε κι άλλα γκολ, αλλά όπως καταλαβαίνετε με αυτές τις συνθήκες ήταν αδύνατον. Δυστυχώς αυτά είναι τα καλά της εξυγίανσης».

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.640 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό είπε ο επίσημος Ολυμπιακός. Ότι ήθελε να συνεχιστεί το παιχνίδι για να βάλει και άλλα γκολ. Και τι έγινε; Οι δικαστές έκαναν το χατήρι του επίσημου Ολυμπιακού και το παιχνίδι θα αρχίσει και πάλι από το 70, ώστε να έχει την ευκαιρία η ομάδα του Πειραιά, να βάλει και άλλα γκολ στον Παναθηναϊκό στα 20 λεπτά, που απομένουν μέχρι την λήξη του αγώνα. Δεν καταλαβαίνω, λοιπόν, αφού αυτό ήθελαν για ποιο λόγο σήμερα φωνάζουν και για ποιο λόγο έκαναν παρέμβαση στην ένσταση του Παναθηναϊκού και ετοιμάζονται να κάνουν και έφεση; Αυτό, που έγινε τελικά δεν ήθελαν; Η μήπως «με λένε Ρίζο και όπως θέλω….». Λέω εγώ τώρα μήπως είχαμε δίκιο, που λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα λέγαμε, ότι αλλά λέει ο Ολυμπιακός στις κάμερες, αλλά κάνει μέσα; Εξω «θέλαμε να συνεχιστεί το ματς». Μέσα,  «Δεν μπορούν οι παίκτες μας να συνεχίσουν το παιχνίδι, διότι έχουν αναπνευστικά προβλήματα μετά την ρίψη δακρυγόνων», όπως είπε ο άνθρωπος του Ολυμπιακού στους διαιτητές, στο καμαράκι τους.

Η υποκρισία έχει και όρια και κάποια στιγμή όταν είσαι διπρόσωπος ξεφτιλίζεσαι. Εγώ το είπα από την πρώτη στιγμή, ότι το ντέρμπι θα μπορούσε να διακοπεί στο 4′ με την απαράδεκτή εισβολή οπαδών και την επίθεση στον πάγκο του Ολυμπιακού, αλλά από κει και πέρα και από την στιγμή, που η αστυνομία έριξε δακρυγόνα ο κόσμος μπήκε στο γήπεδο, για να σωθεί. Δεν έγινε καμία επίθεση στο 69′ σε κανένα μέλος της αποστολής του Ολυμπιακού. Επεσε ξύλο εκτός ΟΑΚΑ μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και της αστυνομίας, έπεσαν και δακρυγόνα και έγινε αυτό, που έγινε. Για τα επεισόδια εκτός ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε σωστά και βάση νόμου με -3 και με δύο αγωνιστικές. Από κει και πέρα, όταν ο Φριτς βγήκε να κάνει τον έλεγχο το γήπεδο είχε σχεδόν αδειάσει και μπορούσε το ματς να συνεχιστεί και να τελειώσει επί της ουσίας χωρίς κόσμο, που έφυγε, μόλις έπεσαν τα δακρυγόνα…

Και επειδή ο Γερμανός διαιτητής δεν πήγε με ότι λέει ο ΚΑΠ ακριβώς και δεν εξάντλησε τα περιθώρια της μίας ώρας, αλλά είπε ότι είχε λίγο κόσμο χωρίς να ζητήσει την εκκένωση, το παιχνίδι αρχίζει από εκεί που σταμάτησε. Τώρα να ακούω στα ερτζιανά και να διαβάζω κραυγές από τύπους, που έλεγαν ότι στην Ριζούπολη δεν έγινε τίποτα και ότι στην επίθεση που δέχθηκαν το 2011 οι Σισέ, Καντέ (τότε που η ΠΑΕ Ολυμπιακός επισήμως δια στόματος Μαρινάκη δήλωσε ότι δίδαξε ήθος) και άλλοι παίκτες από οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οπαδοί ήταν σε άμυνα από την επίθεση, που τους έκαναν οι παίκτες(!!!!!!), είναι ντροπή.

Είπαμε να είστε παπαγαλάκια, αλλά εκτίθεστε πολύ. Η δε ΠΑΕ Ολυμπιακός -που χρόνια τώρα κάνει το άσπρο, μαύρο και έχει βγει και έχει πει μέχρι και ότι «ο Αναστασίου έκανε θέατρο και έπεσε κάτω», όταν δέχθηκε από κοντά ένα ποτήρι γεμάτο στο Καραισκάκη πριν λίγα χρόνια στο ντέρμπι -δεν έχει δικαίωμα να λέει το παραμικρό. Είναι τόσα πολλά, που έχετε κάνει στο ποδόσφαιρο, που είναι αστείο, που έχετε το θράσος και διαμαρτύρεστε.

ΥΓ:Η απόφαση δεν σημαίνει, ότι μπορούμε να ξεχάσουμε και όσα έγιναν στο 4′, αλλά και τα επεισόδια με την αστυνομία εκτός γηπέδου. Εμείς δεν κάνουμε το άσπρο, μαύρο λέμε, ότι είναι απαράδεκτα αυτά, που έγιναν από 20-30 άτομα (που πρέπει να απομονωθούν και να μην ξαναέρθουν στο γήπεδο)και πρώτα από όλα εκτός από την ομάδα έκαναν ζημιά και τον υπόλοιπο κόσμο, που πήγε να δει το παιχνίδι και έφυγε σιχτιρίζοντας. Δεν λέμε, ότι δεν έγινε τίποτα, όπως λένε αυτοί και για το ματς της Ριζούπολης και για τις βολές με αεροβόλα στην πλάτη του Τζόρβα, για την επίθεση στον Σισέ και τον Καντέ από οπαδούς και άλλα πολλά!

ΥΓ2: Προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Όταν λέτε, ότι θέλατε να συνεχιστεί το παιχνίδι το κάνετε πράξη. Όπως το έκανε η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, όταν τον Ιούνιο του 2017 ,συναίνεσε να βγει στο ΣΕΦ και να παιχτούν τα σχεδόν δύο λεπτά που είχαν μείνει μετά την διακοπή του αγώνα για ρίψη αντικειμένων και φωτοβολίδων από τους οπαδούς του Ολυμπιακού και προς τα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού. Ηταν ο πέμπτος τελικός και κρινόταν το πρωτάθλημα. Διαφορά επιπέδου και νοοτροπίας…

ΥΓ3: Η απόφαση δεν αλλάζει τίποτα. Ούτε κερδίζει τίποτα ο Παναθηναϊκός από αυτήν. Είτε ερχόταν το -6, είτε γινόταν το παιχνίδι ξανά από το 70 η πεντάδα έχει χαθεί. Και μην πει κανείς, ότι με το -6 η ομάδα θα κινδύνευε, διότι δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. Με δύο νίκες σε πέντε παιχνίδια και με αντιπάλους βατούς δεν υπήρχε τέτοιο θέμα και μπορεί να μην χρειαζόντουσαν και πέντε βαθμοί. Απλά τηρήθηκε ο νόμος, όπως δεν γινόταν για μία 20ετία με τον Ολυμπιακό να λύνει και να δένει και να αλλοιώνονται πρωταθλήματα. Αυτά είναι τα καλά της εξυγίανσης, όπως είπε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΥΓ4: Λεωνίδας Μπουτσικάρης και Αλκης Παπαντωνίου έκαναν με το καλύτερο τρόπο την δουλειά τους σαν νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ σε μία υπόθεση πολύ δύσκολη και πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Υπάρχουν και κάποια καλά στελέχη, που θα είχαν αναδεχθεί περισσότερο αν δεν υπήρχε στο τιμόνι ο Αλαφούζος, αλλά κάποιος δυναμικός παράγοντας, που θα γούσταρε τον Παναθηναϊκό και δεν θα τον ξεφτίλιζε…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.