ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτός είναι ο Ιντρίσα που δοκιμάζει ο Παναθηναϊκός (vid)

Ο νεαρός χαφ που δοκιμάστηκε στο σημερινό φιλικό του Παναθηναϊκού με την Εθνική ελπίδων του Μαυροβουνίου.

Αυτός είναι ο Ιντρίσα που δοκιμάζει ο Παναθηναϊκός (vid)

Ο νεαρός χαφ που δοκιμάστηκε στο σημερινό φιλικό του Παναθηναϊκού με την Εθνική ελπίδων του Μαυροβουνίου.

Ο Ιντρίσα Σαμπού είναι 21 ετών και αγωνίζεται κυρίως ως εξτρέμ. Ο νεαρός άσος έπαιξε για 30 λεπτά στο παιχνίδι και δοκιμαστεί και τις επόμενες μέρες από το “τριφύλλι”. Είναι δεξιοπόδαρος, έχει ύψος 1.85 και ανήκει στη δεύτερη ομάδα της Σπαρτάκ. Είναι από τη Γουινέα και έχει πορτογαλική υπηκοότητα.

Η καριέρα του ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά και της Πόρτο, πριν βρεθεί στη Σπαρτάκ Μόσχας, στη δεύτερη ομάδα των Ρώσων. Τον Ιούλιο του 2018 παραχωρήθηκε δανεικός στη Μουσκρόν με την οποία έχει 7 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα του Βελγίου.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.687 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...