ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Πιτίνο: “Ευλογημένος που είμαι εδώ, φανταστικός ο Καλάθης”

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Νικ Καλάθη και τον Ντεσόν Τόμας, τονίζοντας ότι νιώθει ευλογημένος που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό.

Πιτίνο:

Ο Ρικ Πιτίνο είπε τα εξής στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς: Είναι πολύ σημαντικό να μπουμε στα πλέι-οφ. Είμαστε σε καλή κατάσταση, κοιτάμε την διοργάνωση μέρα με την ημέρα, αγώνα με τον αγώνα. Φτάσαμε σε μία μεγάλη νίκη, αυτό είναι το μπάσκετ», ανέφερε αρχικά ο Ρικ Πιτίνο, προτού προσθέσει για τον Νικ Καλάθη: «Φαντασικός παίκτης, πολύ λίγοι παίκτες μπορούν να παίξουν τόσο καλά για τόσο μεγάλο διάστημα, όπως κάνει ο Καλάθης. Ο ΝτεΣόν αντέδρασε πάλι καλά. Είμαι πολύ περήφανος που προπονώ αυτούς τους παίκτες».

Για τον Τόμας: «Από την ώρα που πήρα την δουλειά, ο Τόμας είναι ένας τρομερός παίκτης για εμάς. Είναι ο πιο υποτιμημένος παίκτης στην Euroleague. Είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τις έξι σερί νίκες, παίζει φανταστικά».

Για τους φιλάθλους του Παναθηναικού: «Ο Κρις Ουάλας, ο GM των Μέμφις Γκρίζλις, ήταν και στους Μπόστον Σέλτικς, με κάλεσε και μου είπε για το ενδιαφέρον του Παναθηναικού. Του είπε πως δεν γνωρίζω τι γίνεται εκεί και μου είπε πως μοιάζει με το Κεντάκι, αλλά με στεροειδή! Προπονώ για 43 χρόνια, αλλά στην Ελλάδα έχω δει πράγματα που δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Οι φίλαθλοι ήρθαν στο λεωφορείο και σταμάτησαν την πορεία μας για να φωνάξουν για εμάς! Νόμιζα πως θα μας ληστέψουν, αλλά τραγουδούσαν τον ύμνο μας. Στο Τελ Αβίβ, είχαμε φιλάθλους χωρίς εισιτήρια. Είναι τρομεροί φίλαθλοι και εγώ είμαι ευλογημένος που είμαι εδώ. Περνάω εξαιρετικά!»

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.728 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την Ιταλία: “Ήλπιζα να γνωρίζω τον κύριο Αρμάνι, αλλά δεν τον είδα. Ας κάνουμε μερικές ομάδες της Euroleague στην Ιταλία, πρέπει να υπάρχουν περισσότερες ομάδες της χώρας στην διοργάνωση”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...