ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιστορικός θρίαμβος των Νέων επί της Αγγλίας!

Η Εθνική Νέων του Γιάννη Γκούμα ταπείνωσε την Αγγλία μες το ίδιο της το σπίτι (2-1) και έγινε το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ιστορικός θρίαμβος των Νέων επί της Αγγλίας!

Απέναντι τους είχαν παιδιά που παίζουν στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι, της Άρσεναλ, της Τσέλσι, της Τότεναμ, της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ε, και λοιπόν; Τα παιδιά του Γιάννη Γκούμα τους κοίταξαν στα ίσα, κέρδισαν την Εθνική Νέων της Αγγλίας μες το ίδιο της το σπίτι με 2-1 και πήραν κεφάλι στον όμιλο του Elite Round, που δίνει εισιτήριο για τις 8 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.