ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Σε “τρελή” κατάσταση η Ολλανδία

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Σε “τρελή” κατάσταση η Ολλανδία

Κυριακή (24/03) σήμερα, συνεχίζουν να μας απασχολούν αγώνες από τα προκριματικά του Euro 2020, καθώς σήμερα ξεκινά η δεύτερη αγωνιστική. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δυο ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Winmasters.

Προβάδισμα νίκης οι “οράνιε”

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας, αυτό ανάμεσα σε Ολλανδία και Γερμανία. Οι “οράνιε” ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά, καθώς επικράτησαν με 4-0 της Λευκορωσίας, συνεχίζοντας έτσι από εκεί που σταμάτησαν στο Nations League. Με τον Κούμαν στον πάγκο, η Ολλανδία είναι αισθητά βελτιωμένη σε όλους τους τομείς, διαθέτει αστείρευτο ταλέντο σε όλες τις γραμμές της και σήμερα υποδέχεται μια Γερμανία, η οποία από το Μουντιάλ κι έπειτα δείχνει να… ψάχνεται. Το σημερινό παιχνίδι είναι πρεμιέρα για τα “πάντσερ” και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα υποταχθούν στο μομέντουμ και την αυτοπεποίθηση των γηπεδούχων. Έτσι, επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσσος σε απόδοση 2.51.

Με το Over στη Σλοβενία

Παραμένουμε σε ρυθμούς… Euro και περνάμε στην αναμέτρηση Σλοβενία – ΠΓΔΜ. Οι Σλοβένοι ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους με την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στο Ισραήλ, εκεί έχασαν ένα… τσουβάλι ευκαιρίες και το μόνο σίγουρο είναι πως εντός έδρας αναμένονται πολύ πιο αποτελεσματικοί. Η ΠΓΔΜ από την πλευρά της επικράτησε με 3-1 της Λετονίας στην πρεμιέρα, είναι μια ούτως ή άλλως επιθετική ομάδα και δεν περιμένουμε αλλαγή “ταχύτητας” σήμερα. “Βλέπουμε” γρήγορο ρυθμό στο ματς κι αρκετά τέρματα, έτσι θα πάμε με το Over 2,5 σε απόδοση 2.30.

Παίρνει εκδίκηση η Ρεάλ

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ισπανική λίγκα και το “clasico” ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Μετά από έξι διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, η “βασίλισσα” γνώρισε την ήττα με 86-76 από τη Μπασκόνια, στον ισπανικό εμφύλιο για την Euroleague. Αποτέλεσμα δίκαιο, καθώς οι Βάσκοι ήταν πιο ουσιώδης, την ώρα που ο Πάμπλο Λάσο ξεκούρασε αρκετούς βασικούς ενόψει της αποψινής αναμέτρηση. Στις ήττες ωστόσο επέστρεψε και η Μπαρτσελόνα, μετά από τις νίκες επί των Εστουντιάντες (90-76 εντός) και Γκραν Κανάρια (93-64 εντός), σε ACB και Euroleague αντίστοιχα, καθώς δεν τα κατάφερε στη Βαυαρία κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου (73-71). Έφτασε έτσι τις πέντε διαδοχικές ήττες μακριά από την έδρα της, σε όλες τις διοργανώσεις. Η Ρεάλ θέλει τη νίκη απόψε για να “πιάσει” στην πρώτη θέση την αντίπαλό της, αλλά και να εκδικηθεί για την ήττα στον τελικό του κυπέλλου. Δύσκολα θα καλύψει τη διαφορά από την ήττα του πρώτου γύρου (86-69), ωστόσο ποντάρει στο γεγονός ότι επικράτησε με 27 πόντους στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Ευρώπη. Επιλογή μας αποτελεί το Ρεάλ Μαδρίτης -6.5 σε απόδοση 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...