ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μπάσκετ με αμαξίδιο: Ο Σύλλογος είναι μεγάλος!

Την δεύτερη εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού καθώς επικράτησε στα Χανιά επί των Αετών Κρήτης με 29-72.

Μπάσκετ με αμαξίδιο: Ο Σύλλογος είναι μεγάλος!

Την δεύτερη εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού καθώς επικράτησε στα Χανιά επί των Αετών Κρήτης με 29-72.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και δείχνουν πανέτοιμοι για το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική.

Ο Σύλλογος απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι μια μεγάλη οικογένεια και αυτό φάνηκε από την επίσκεψη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του «τριφυλλιού» καθώς και του αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο. Στέφανου Αυγουλέα.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από πλευράς τεχνικού τιμ ήταν οι Γιώργος Καντζιλιέρης, Τούλα Καλέντζου και ο τιμ μάνατζερ Μάκης Κουτσονικόλας και οι παίκτριες Ρούλα Μούλη, Άννα Ευαγγελάτου, Όλγα Αρβανίτη και Σοφία Σιγάλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου ενώ το «τριφύλλι» αγωνίστηκε με πένθος εις ένδειξη σεβασμού.

Επιπλέον συγκλονιστική ήταν η συμπαράσταση 70 και πλέον οπαδών του ΠΑΟ από τα Χανιά που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα: 3-24, 7-44, 17-58, 29-72.

Αετοί Κρήτης (Καραθανάση): Κοκολάκης, Γκιζίλης, Τσόλας 1, Ρεκούμης 2, Κουφός 22, Μπουχαλάκης, Βάλβης και Σκορδύλης 4.

Παναθηναϊκός (Χρόνης): Βακλίνοφ 16, Μάμαλος 2, Τουμαράς 2, Ιβανόφ 24, Κατωπόδης, Μαρτσάκης 22, Σπάθης και Κοντογιάννης 6.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.