ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ψυχαγωγία

Έρχεται φθηνότερο Xbox One χωρίς Blu-ray drive

Η Microsoft σκοπεύει να πιάσει ακόμη μεγαλύτερο κοινό.

Έρχεται φθηνότερο Xbox One χωρίς Blu-ray drive

Έχει αρχίσει να φουντώνει και πάλι η συζήτηση σχετικά με την κυκλοφορία ενός Xbox One δίχως οπτικό μέσο. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα Windows Central, η Microsoft ετοιμάζεται να τοποθετήσει στα ράφια των καταστημάτων το Xbox One S All-Digital Edition στις αρχές Μαΐου

Μάθετε περισσότερα για τη νέα έκδοση της κονσόλας στο ειδικό άρθρο του Enternity Xbox One S All-Digital Edition κυκλοφορία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE