ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μπάσκετ: Μαχητικές μέχρι το τέλος

Το πάλεψε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού στον μικρό τελικό του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου αλλά τελικά λύγισε με 78-64.

Μπάσκετ: Μαχητικές μέχρι το τέλος

Το πάλεψε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού στον μικρό τελικό του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου αλλά τελικά λύγισε με 78-64.

Οι «πράσινες» στάθηκαν επάξια απέναντι στον αντίπαλο τους που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία και μάλιστα κατάφεραν να επανέλθουν στο ματς ενώ στο ημίχρονο ήταν πίσω με 15 πόντους.

Στο τέλος μπορεί να λύγισε ο ΠΑΟ και να γνώρισε την ήττα με … ωστόσο απέδειξε ότι το μέλλον του ανήκει και σίγουρα αν του είχε επιτραπεί να πάρει τρεις ξένες η τροπή των αγώνων του θα ήταν εντελώς διαφορετική στο φάιναλ φορ.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.024 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο Γιώργος Καντζιλιέρης τόνισε «Εμείς δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, κάναμε πολλά λάθη και μείναμε πίσω στο σκορ. Παρόλα αυτά βρήκαμε τη δύναμη να επιστρέψουμε στο ματς κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι σε μεγαλύτερη κατηγορία και στο τέλος λυγίσαμε από την κούραση. Όπως και να έχει για εμάς ήταν μια εμπειρία και συνεχίζουμε να ολοκληρώσουμε τον βασικό μας στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο».

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν τα εξής: 27-13, 48-33, 58-58 και 78-64.

Δάφνη Αγ. Δημητρίου (Μπουμπούς): Αλεξανδρή 9, Σουλτάνη 2 Γούναρη, Τσίντομ 22, Μπράουν 27, Τζέιμς 18, Τετενέ

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης): Κασδαγλή, Μούλη 11, Κοιλιά Π. 2, Καλαμπάκου 18, Αρβανίτη 2, Σλούκα 15, Εζέτζα 16, Ακριβού

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...