ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BASKET LEAGUE

Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου 95-68 : «Πράσινος» περίπατος και τώρα… Ρεάλ!

Παναθηναϊκός - Κολοσσός Ρόδου 95-68: Ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι από την αρχή του δευτέρου δεκαλέπτου και με αρκετούς πρωταγωνιστές πήρε τη νίκη με 95-68 επί του Κολοσσού Ρόδου, έκανε το 20-0 στην Basket League και πλέον στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση με την Ρεάλ. Τρομερή εμφάνιση από τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος έκανε double - double (16 πόντους, 16 ριμπάουντ).

Παναθηναϊκός - Κολοσσός Ρόδου 95-68 : «Πράσινος» περίπατος και τώρα... Ρεάλ!

Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου 95-68 : Ο Παναθηναϊκός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν λίγο… μουδιασμένος, γεγονός που εκμεταλλέυτηκε ο Κολοσσός Ρόδου. Οι πράσινοι μπορεί να προηγήθηκαν με 8-4 στα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα, όμως η αντίδρση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και έτσι το σκορ διαμρφώθηκε στο 8-8, 4 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου. Το σκορ ήταν ιδιαίετρα χαμηλό με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά άστοχές. Το προβάδισμα του Κολοσσόυ με 11-10 3:18 πριν το τέλος του δεκαλέπτου, οδήγησε τον Ρικ Πιτίνο στο να πάρει τάιμ άουτ.

Τελικά το πρώτο δεκαλέπτο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 15-16 και τον Κολοσσό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός φάνηκε αποφασισμένος να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Το «τριφύλλι» με επιμέρους σκορ 8-2 πήρε προβάδισμα με 23-18, μετά από δύο λεπτά παιχνιδιού. Το επιθετικό κρεσέντο των παικτών του Ρικ Πιτίνο συνεχίστηκε καθ΄όλη την διάρκεια. Αυτό σε συνδυασμό με την πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας, είχε ως αποτέλεσμα η διαφορά να εκτοξευθεί. Πρωταγωνιστής σ΄αυτό το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν ο Ντεσόν Τόμας, ο οποίος είχε φτάσει ήδη τους 10 πόντους. Άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Γιώργος Παπαγιάνης και Ιωάννης Παπαπέτρου, με 8 λκαι 6 πόντους αντίστοιχα. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το «τριφύλλι» να προηγείται με 44-25 και να βάζει γερές βάσεις, για μία εύκολη επικράτηση.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.380 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο με τον Παναθηναϊκό να έχει το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Η δοιαφορά άνοιξε αρκετά με τον Κολοσσό όμως να μην παραδίδει τα όπλα και να προσπαθεί να την μειώσει. Πολύ καλή η παρουσία του Παπαγιάννη, ο οποίος 5 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του τρίτου δεκαλέπτου είχε 6 πόντους και 13 ριμπάουντ. Εξίσου καλοί ήταν και σ΄αυτό το δεκάλεπτο οι Τόμας,Παπαπέτρου και Μήτογλου, οι οποίοι είχαν από 12 πόντους. Στο τέλος της περιόδουν το επιθετικό ξέσπασμα του Κιθ Λάνγκφορντ (8 πόντοι) διαμόρφωσαν το σκορ στο 72-46.

Το τέταρτο δεκάλεπτο αποτέλεσε τυπική διαδικασία με τους πράσινους να παίρνουν τη νίκη με 95-68 και πλέον να στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.