ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συγκλονιστικές δηλώσεις Σπανούλη για Θανάση

Ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρετά τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Συγκλονιστικές δηλώσεις Σπανούλη για Θανάση

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον Θανάση Γιαννακόπουλο και βρέθηκε στη Μητρόπολη λίγο πριν τις 12:00, με τον κόσμο που βρίσκεται εκεί να τον χειροκροτεί έντονα, αφήνοντας μακριά τα μίση και την αντιπαλότητα.

«Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. Είναι τεράστια η απώλεια. Τον ευχαριστώ για όλα.

Ήταν μεγάλη τιμή για μένα που τον γνώρισα και τον έζησα. Ηταν σπουδαία προσωπικότητα και από τους κορυφαίους παράγοντες. Αγαπούσε παθολογικά αυτό που έκανε. Πάντα υπήρχε ιδιαίτερη αγάπη και αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.727 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είχε τεράστια αγάπη προς το πρόσωπό μου και εγώ τεράστιο σεβασμό και εκτίμηση προς τον ίδιο. Οι σχέσεις μας δεν χάλασαν ποτέ», ανέφερε ο Σπανούλης σε δηλώσεις του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.