ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο συνέδριο της ECA ο Παναθηναϊκός

Το "παρών" στο συνέδριο της ECA έδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στο συνέδριο της ECA ο Παναθηναϊκός

Το “παρών” στο συνέδριο της ECA έδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

πράσινοι ήταν και πάλι συνεπείς στο ραντεβού τους με την ECA (Ένωση Συλλόγων Ευρώπης) καθώς έλαβαν μέρος στην ομάδα εργασίας Institutional Relations αλλά και στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας στην οποία παρών ήταν και ο πρόεδρος της UEFA. Για το τριφύλλι εκεί βρέθηκε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Άλκης Παπαντωνίου.

Στο συνέδριο τροποποιήθηκε το Καταστατικό της ECA, ενώ συζητήθηκαν το νέο MoU που υπεγράφη ανάμεσα στην Ένωση και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, οι στόχοι και οι στρατηγικές για το Europa League 2 και οι συζητούμενες αλλαγές στους κανονισμούς της FIFA όπως οι διαμεσολαβητές και οι αμοιβές κατάρτισης.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.661 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...