ΡΕΤΡΟ

Σπάνια φωτογραφία: Ο Θανάσης με τον 10χρονο Δημήτρη Γιαννακόπουλο (pic)

Όταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έπαιρνε από το χέρι τον... μπόμπιρα τότε Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Όταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έπαιρνε από το χέρι τον… μπόμπιρα τότε Δημήτρη Γιαννακόπουλο και πατούσαν το ιερό χορτάρι της Λεωφόρου.

Ολος ο αθλητικός και όχι μόνο κόσμος αποχαιρέτησε σήμερα τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Τον τυφώνα, τον πιστό στρατιώτη του “τριφυλλιού”, τον άνθρωπο που έδωσε και την ψυχή του για τον σύλλογο. Ο Θανάσης ταξιδεύει στους ουρανούς για να συναντήσει ξανά τα αδέρφια του. Τον Παύλο και τον Θανάση, με τους οποίους δημιούργησε μια αυτοκρατορία στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία. Θα δει πάλι τον Παύλο, με τον οποίο έκαναν τον Παναθηναϊκό, βασιλιά της Ευρώπης και σκόρπισαν χαμόγελα για πολλά χρόνια σε εκατομμύρια φιλάθλους.

Σε αυτό το τέλος εποχής, η σκυτάλη περνάει στην επόμενη γεννιά. Στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος έχει το πολύ μεγάλο βάρος να συνεχίσει μια τεράστια πορεία της οικογένειάς του σε κάθε επίπεδο. Ο Δημήτρης εδώ και καιρό έχει αναλάβει το μπάσκετ, το οποίο το οδηγεί σε εν ελλάδι επιτυχίες και έχει ως μεγάλο στόχο την επιστροφή στις ευρωπαϊκές κορυφές. Από πέρυσι, “τρέχει” και τον Ερασιτέχνη, με σκοπό να τον βγάλει από την κρίση και να τον ξάνει ξανά “Σύλλογο Μεγάλο”…

Η παρακάτω σπάνια φωτογραφία μας γυρίζει πολύ πίσω. Κάπου στα μέσα της δεκαετίας του ’80. Ο σχεδόν 10χρονος τότε Δημήτρης είναι μαζί με τον θείο του Θανάση στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Exit mobile version