ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Τεράστιο ρόλο η άμυνα κόντρα στην Ρεάλ»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παπαγιάννης: «Τεράστιο ρόλο η άμυνα κόντρα στην Ρεάλ»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο σέντερ των «πράσινων» μιλώντας στην κάμερα της NOVA είπε: «Κάποιο μυστικό δεν υπάρχει σε όλα αυτά. Ετοιμαζόμουν κάποιο καιρό. Μακάρι να συνεχίσω έτσι. Οφείλεται στην ψυχολογία της ομάδας, αλλά και οι νίκες που κάνουμε.

Η επίθεσή μας απ’ ότι έχουμε δείξει πάει πολύ καλά. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η άμυνα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα. Αυτό θα παίξει τεράστιο ρόλο για εμάς κόντρα στην Ρεάλ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.314 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Και ο Ταβάρες και ο Αγιόν είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια της Ρεάλ. Και εγώ και ο Τζέιμς θα έχουμε αρκετή δουλειά. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό πάνω τους. 

Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε μέχρι τέλους να επεκτείνουμε το σερί μας. Είδα τον εαυτό μου τελείως διαφορετικό και απ’ ότι ξέρω μέχρι τώρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.