ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπακογιάννης: “Βοτανικός για Παναθηναϊκό ή Εθνική”

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης τοποθετήθηκε για τη διπλή ανάπλαση στον Βοτανικό και επανέφερε το θέμα για τον Παναθηναϊκό.

Μπακογιάννης:

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης τοποθετήθηκε για τη διπλή ανάπλαση στον Βοτανικό και επανέφερε το θέμα για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά ο Κώστας Μπακογιάννης είπε στον best fm

«Είναι κάτι που επεξεργαζόμαστε αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Υπάρχει η περίφημη Διπλή Ανάπλαση, ένα σχέδιο νομικά τελειωμένο. Έχει περάσει από το Συμβούλιο της Επικρατείας, είναι «κλειδωμένο». Δεν έχει θεσμικό ζήτημα και μπορεί να προχωρήσει αύριο το πρωί.

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει στον Βοτανικό, αν θα προχωρήσει το παλιό εμπορικό κέντρο του Βωβού που σήμερα ανήκει στις τράπεζες κι αν θα μπορούσαμε επιτέλους να μιλήσουμε για ένα γήπεδο για την Εθνική Ελλάδας στον Βοτανικό. Το συζητάμε, το μελετάμε. Το κοστολογούμε για να είμαστε συγκεκριμένοι».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.648 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...