ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Καμία προοπτική χωρίς σημαντική αύξηση του μπάτζετ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την επόμενη μέρα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και την απόλυτη πραγματικότητα για το μπάτζετ της νέας σεζόν.

Καμία προοπτική χωρίς σημαντική αύξηση του μπάτζετ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την επόμενη μέρα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και την απόλυτη πραγματικότητα για το μπάτζετ της νέας σεζόν.

Η περίοδος τελειώνει και στον Παναθηναϊκό θα αρχίσουν να κάνουν τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο. Ο Νταμπίζας με τον Δώνη θα το κάνουν, αφού πρώτα μάθουν από τον Αλαφούζο το μπάτζετ για τη νέα περίοδο. Αν γίνει πράξη αυτό που λέει ο Αλαφούζος στους δικούς του να διαρρέουν και παραμείνει η ομάδα με μπάτζετ επιπέδου μικρομεσαίας ομάδας δεν υπάρχει καμία προοπτική. Μα καμία.

Ο Παναθηναϊκός θα είναι και τη νέα περίοδο, όπως και φέτος θα βολοδέρνει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και δεν θα έχει καμία τύχη να είναι ανταγωνιστικός μετά από ένα, δύο χρόνια. Θα είναι Παναθηναϊκός στο όνομα και Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος στην ουσία…

Θα αναρωτηθεί κάποιος; Γιατί τα λες αυτά, πιστεύεις, ότι ο Αλαφούζος μπορεί να αλλάξει άποψη και να αυξήσει το μπάτζετ, τόσο ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα βελτιωμένη και με ξένους παίκτες, που θα έρθουν και θα κάνουν την διαφορά ; Δεν το πιστεύω, αλλά ελπίζω στο ότι ο Δώνης θα πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση. Και ελπίζω, μήπως αυτή η πίεση φέρει αποτέλεσμα. Αν δεν φέρει αποτέλεσμα θα είμαστε μία από τα ίδια. Εκτός αν γίνει κανένα θαύμα και βρεθεί κάποιος άνθρωπος, που γουστάρει τον Παναθηναϊκό, για να τον πάρει και να τον οδηγήσει εκεί που του αξίζει. Αλλιώς με Αλαφούζο στο τιμόνι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να μικραίνει και να απαξιώνεται και να αφήνει άλλες μεγάλες ομάδες της Ελλάδας να σκέφτονται να… αρπάξουν ότι καλό βγάζει ο Παναθηναϊκός από τις Ακαδημίες.

ΥΓ1:Ο Παναθηναϊκός φαίνεται, ότι θα πάρει την άδεια φέτος και δεν θα επαναληφθεί το έγκλημα της περασμένης χρονιάς. Τα παπαγαλάκια του Αλαφούζου χωρίς ίχνος …ντροπής του δίνουν συγχαρητήρια και του λένε μπράβο επειδή φέτος αποφάσισε να πληρώσει σε αντίθεση με πέρυσι. Οι μόνοι, που αξίζουν πολλά ΜΠΡΑΒΟ, για την άδεια της ομάδας είναι οι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ υπάλληλοι, που δούλευαν και στις αργίες, μέρα νύχτα, για να μην ξεφτιλιστεί και φέτος ο Παναθηναϊκός. Και κάτω από αντίξοοες συνθήκες, αφού ο Αλαφούζος αποφάσισε ένα σημαντικό μέρος χρημάτων να το δώσει την τελευταία στιγμή, έτσι για να… τρέχουν οι υπάλληλοι, που μαζεύουν υπογραφές.

ΥΓ2:Από προεκλογικά παραμύθια χορτάσαμε κύριε Μπακογιάννη. Ολοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι πριν βγείτε έχετε έτοιμη λύση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και όταν βγαίνετε, ξεχνάτε τον σύλλογο και τον κόσμο του!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.