ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καμία πρόταση για Μπουζούκη, όλα θα φανούν το καλοκαίρι

Η A bola γράφει για την πρόταση της Μπενφίκα για τον Γιάννη Μπουζούκη, ωστόσο στο τριφύλλι αναφέρουν ότι δεν υπάρχει θέμα.

Καμία πρόταση για Μπουζούκη, όλα θα φανούν το καλοκαίρι

Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας A bola ανέφερε ότι η Μπενφίκα έχει στο στόχαστρό της τον Γιάννη Μπουζούκη. Μάλιστα, οι Πορτογάλοι προχώρησαν την υπόθεση, τονίζοντας ότι η πρόταση των “αετών” έφτασε τα 2 εκατ. ευρώ, με τον Παναθηναϊκό να ζητά περισσότερα χρήματα για τον 21χρονο επιτελικό μέσο.

Πάντως, στον Παναθηναϊκό τονίζουν ότι δεν έχει υπάρξει πρόταση από την πορτογαλική ομάδα για τον Γιάννη Μπουζούκη. Παράλληλα, οι πράσινοι σημειώνουν ότι η τελική αποτίμηση του ρόστερ θα γίνει το καλοκαίρι, όταν και θα παρθούν οι όποιες αποφάσεις αφορούν τους παίκτες αλλά και ενδεχόμενο ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.