ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ταξιδεύει για Πορτογαλία ο Μπουζούκης, μια ανάσα από Μπενφίκα

Ο Γιάννης Μπουζούκης αναχωρεί σε λίγες ώρες για Λισσαβόνα, καθώς οι Πορτογάλοι κατέθεσαν τα ξημερώματα πρόταση 5 εκατομμυρίων στον Παναθηναϊκό.

Ταξιδεύει για Πορτογαλία ο Μπουζούκης, μια ανάσα από Μπενφίκα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του Γιάννη Μπουζούκη και του ενδιαφέροντος της Μπενφίκα γι’ αυτόν.

Οι αετοί της Λισσαβόνας δεν έμειναν στα λόγια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τα ξημερώματα κατέθεσαν πρόταση ύψους πέντε εκατομμυρίων στον Παναθηναϊκό, με ποσοστό μεταπώλησης 25% για τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Οι “πράσινοι” δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στη σπουδαία καριέρα που ανοίγεται μπροστά του και έκαναν αποδεκτή την πρόταση, βάζοντας ωστόσο ακόμα έναν όρο. Να παραμείνει ο παίκτης ως δανεικός στον Παναθηναϊκό και για την επόμενη σεζόν, όπως είχε συμβεί και με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.578 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τελευταίο είναι κάτι που θα συζητηθεί σήμερα, με την Μπενφίκα, πάντως, να μην είναι αρνητική. Άλλωστε, στον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να χάσει τη θέση του.

Ο Γιάννης Μπουζούκης, που είναι εκτός αποστολής του σημερινού αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, αναμένεται να μπει σε λίγες ώρες στο αεροπλάνο μαζί με τον ατζέντη του και να μεταβεί στην Πορτογαλία για συζητήσεις και για τις υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο, που σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών και θα του αποφέρει συνολικά περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ.

Δεν αποκλείεται μαζί με τον Μπουζούκη να ταξιδέψει και ο Νίκος Νταμπίζας, προκειμένου να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τους Πορτογάλους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.