ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ισως πάρει χρόνο ο Αρμενάκας

Ο Πάνος Αρμενάκας πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά φέτος.

Ισως πάρει χρόνο ο Αρμενάκας

Ο Πάνος Αρμενάκας πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά φέτος.

Ο νεαρός εξτρέμ βρίσκεται στη 18αδα του αγώνα με τον Απόλλωνα και ανάλογα με την έκβαση του παιχνιδιού θα χρησιμοποιηθεί από τον Γιώργο Δώνη.

Ο νεαρός δεν έχει παίξει σε κανένα επίσημο ματς από τη στιγμή που ντύθηκε στα πράσινα, παρά μόνο σε φιλικά στο Κορωπί. Ο Αρμενάκας ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις και τακτικά φαίνεται πως είναι πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Οπως αναφέραμε, είναι πιθανό σήμερα, στο ματς της Ριζούπολης, να πάρουμε μια πρώτη “γεύση” απ’ αυτόν.

«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας!
«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας! 4.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.