ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκόν Στέκι

«Άνοιξε το παράθυρο να ακούω τη Θύρα 13»! (vid)

Η εκπληκτική ατάκα του Γιάννη Κυράστα στο νοσοκομείο.

«Άνοιξε το παράθυρο να ακούω τη Θύρα 13»! (vid)

Η εκπληκτική ατάκα του Γιάννη Κυράστα στο νοσοκομείο.

Σαν σήμερα το 2004 ο Γιάννης Κυράστας έφυγε από τη ζωή. Ενας σπουδαίος άνθρωπος, ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής και προπονητής, ένας κύριος των γηπέδων και όχι μόνο, άφηνε την τελευταία του πνοή έπειτα από ιατρικό λάθος και λοίμωξη, αφού αρχικά τον είχε χτυπήσει η νόσος φουρνιέ.

Ο Κυράστας δέθηκε με τον Παναθηναϊκό όσο λίγοι. Γι αυτό και αγαπήθηκε από τον κόσμο της ομάδας. Η ατάκα του “άνοιξε το παράθυρο να ακούω τη Θύρα 13”, όταν βρισκόταν στο νοσοκομείο ήταν από τις πιο χαρακτηριστικές.

Δείτε εδώ το ντοκιμαντέρ του sport24.gr για τον Γιάννη Κυράστα το 2017

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE