ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Δώνης: “Να παλεύουμε σε κάθε ματς”

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για τη νίκη επί του Απόλλωνα και αναφέρθηκε στη συνέχεια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Δώνης:

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για τη νίκη επί του Απόλλωνα και αναφέρθηκε στη συνέχεια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

Για τον Μακέντα: «Από αυτό που βλέπουμε στην προπόνηση, ο Μακέντα είναι ένας παίκτης που μπορεί να βάλει όμορφα και δύσκολα γκολ, αλλά δεν μπορεί εύκολα να βάλει τα εύκολα γκολ. Προσπαθεί πάρα πολύ στον αγωνιστικό χώρο, τρέχει πολύ, βοηθάει στην κυκλοφορία της μπάλας, είναι πολύ σημαντικό για εκείνον και για την ομάδα να μπορεί να σκοράρει. Όταν τον αποκτήσαμε ξέραμε πως δεν μπορεί να βάλει 15-20 γκολ, αλλά μπορεί 10-12 γκολ»

Για τον Αρμενάκα: «Γενικώς δεν είμαι από τους προπονητές που δωρίζω ευκαιρίες. Κάποιος για να μπει στην ομάδα σημαίνει πως αισθάνομαι  πως μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Ο Αποστολάκης δεν πήρε ευκαιρία επειδή έλειπε ο Γιόχανσον, έλειπε και σε άλλα παιχνίδια. Πήρε ευκαιρία γιατί δείχνει πως μπορώ να τον υπολογίζω ειδικά όταν παίζουμε με τριάδα. Ο Αρμενάκας μπορεί να παίξει κι ως δεκάρι κι ως εξτρέμ, έχει χαρακτηριστικά πρέπει να δουλέψει περισσότερο ώστε μέσα από την προπόνηση να μπορέσει να μπει  περισσότερο μέσα στην ομάδα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την εικόνα του παιχνιδιού: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο σοβαροί απ’ ότι στο δεύτερο. Ήμασταν πιο σοβαροί στο πρώτο ημίχρονο, απλά δεν είχαμε όσες φάσεις είχαμε στο πρώτο. Έπαιξε ρόλο και ότι ο αντίπαλος έμεινε με 10. Στο 0-2 πιστέψαμε πως έχουμε κερδίσει, αλλά στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πάρα πολύ κι ομάδες να γυρίζουν παιχνίδια με 10 παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές μας γενικά φέτος είναι σοβαροί και προσπαθούν να εξελιχθούν ως ποδοσφαιριστές.

Μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα κάνουμε τον απολογισμό μας, διαφωνώ πως δεν έχουμε στόχους, βαθμολογικά έχουμε έναν περισσότερο βαθμό από πέρσι. Σε κάθε ματς πρέπει να παλέψουμε, να κάνουμε περισσότερες νίκες γιατί έχουμε κάνει έναν κακό δεύτερο γύρο, θα περιμένουμε την απόφαση του ντέρμπι για να δούμε και βαθμολογικά που μπορούμε να φτάσουμε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...