ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Νιανζ”

Επιστροφή στο Κορωπί για Νιάνζ, υπογράφει με Παναθηναϊκό.

Μια άφιξη μέτρησε ο Παναθηναϊκός, εκτός των άλλων, στο Κορωπί, αφού ο Κατάνα Νιάνζ βρίσκεται εκεί και φαίνεται πως έχει έρθει… για να μείνει οριστικά.

Ο Κενυάτης επιθετικός άρεσε στους «πράσινους», στο διάστημα όπου είχε δοκιμαστεί και, όπως αναφέρεται στη «Live Sport», αναμένεται να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα, μόλις τελειώσει ο Νίκος Νταμπίζας τις διαπραγματεύσεις με την Ασπάιρ, στην οποία και ανήκει ο παίκτης.

Με αυτό τον τρόπο, το «τριφύλλι» μετρά μια νέα προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του, περιμένοντας παράλληλα την έγκριση της αδειοδότησης για την επόμενη χρονιά.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.177 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 19χρονος «άσος», πάντως, από την πλευρά του εκμεταλλεύτηκε απόλυτα την ευκαιρία και πρέπει να θεωρείται ήδη μέλος της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.