ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βαζέχα: Ευχάριστες εκπλήξεις Αποστολάκης και Χατζηθεοδωρίδης!

Ο Κριστόφ Βαζέχα γράφει για τη νίκη του Παναθηναϊκού από τη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα, χαρακτηρίζει κορυφαίο του ματς τον Μακέντα και εγκωμιάζει τους δύο πλάγιους μπακ. Το σχόλιό του για τον Μπουζούκη.

Βαζέχα: Ευχάριστες εκπλήξεις Αποστολάκης και Χατζηθεοδωρίδης!

Βαζέχα: Το πρώτο πράγμα που θέλω να ξεκαθαρίσω για το ματς του Απόλλωνα με τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη είναι ότι και οι δύο ομάδες είχαν κυρίως το μυαλό τους στην επόμενη σεζόν.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.