ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ

Ο Λαμπρόπουλος, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και ο… Κουλιμπαλί

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ δεν βγαίνει από τη λίστα του Παναθηναϊκού. Αντίθετα, όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να γίνουν πιο επίσημες οι κουβέντες. Τα χρήματα και η περίπτωση Κουλιμπαλί που μπορεί να κρίνει την υπόθεση.

Ο Λαμπρόπουλος, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και ο... Κουλιμπαλί

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι ένα από τα ονόματα που έχουν έρθει στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού τις τελευταίες μέρες και η αλήθεια είναι πως μόνο απαρατήρητο δεν περνάει για τους πράσινους.

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης σαφώς και θα έλεγαν «ναι» στην προοπτική απόκτησης του Έλληνα αμυντικού, ωστόσο θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας πολλές παραμέτρους. Με κυριότερη το οικονομικό.

Ο Λαμπρόπουλος ζήτησε ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ από την ΑΕΚ, χρήματα που δεν του πρόσφερε η Ενωση. Έκτοτε δεν έγινε νέα προσπάθεια παραμονής του παίκτη, ο οποίος θα αποχωρήσει ως ελεύθερος σε δύο μήνες από την Ένωση.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά αυτά τα χρήματα που ζήτησε από την ΑΕΚ δεν μπορεί να του τα δώσει ούτε ο Παναθηναϊκός, που θα έχει ως… ταβάνι συμβόλαια 200.000 ευρώ. Κι αν χρειαστεί κάποια υπέρβαση, δε θα γίνει για κεντρικό αμυντικό.

Για να προκύψει λοιπόν «deal» θα πρέπει ο Λαμπρόπουλος να ρίξει τις απαιτήσεις του. Επιπλέον, θα πρέπει και ο Παναθηναϊκός να εξοικονομήσει χρήματα από πιθανές αποχωρήσεις. Ήδη υπάρχουν στο ρόστερ αρκετοί κεντρικοί αμυντικοί, ωστόσο δεν είναι καθόλου σίγουρο πόσοι απ’ αυτούς θα μείνουν. Οι… σίγουροι είναι δύο, ο Κολοβέτσιος και ο Μαυρομμάτης, με τον πιτσιρικά έτσι κι αλλιώς να μην κοστίζει πολλά.

Πολλά για τα δεδομένα και για όσα προσφέρει κοστίζει ο Οικονόμου, που θα χρειαστεί αποζημίωση για να αποχωρήσει, ενώ πολύ δύσκολα θα ανανεώσει ο Κουλιμπαλί. Εδώ ίσως να κρύβεται και το… μυστικό πίσω από την υπόθεση Λαμπρόπουλου και Παναθηναϊκού. Η παραμονή ή όχι του Αφρικανού στο ρόστερ.

Αν ο Κουλιμπαλί, που έχει αγωνιστεί πολλές φορές ως κεντρικός αμυντικός, αποχωρήσει, ο Παναθηναϊκός γλιτώνει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια που έχει και θα πρέπει να τον αντικαταστήσει. Ο Λαμπρόπουλος θεωρείται ιδανική επιλογή για «αντί – Κούλι», από τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στο πλάνο και απόκτηση δεξιού μπακ, μιας και ο Δώνης δείχνει να καλύπτεται από Γιόχανσον – Αποστολάκη, ενώ δεν αποκλείεται την επόμενη σεζόν να δούμε και τον νεαρό Βαγιανίδη, που εντυπωσιάζει στις ακαδημίες. Αν λοιπόν αποχωρήσει ο Κουλιμπαλί, τότε και διαθέσιμη… θέση θα υπάρξει και διαθέσιμα χρήματα στο μπάτζετ.

Και δε θα πρέπει να θεωρούμε καθόλου απίθανο το ενδεχόμενο να προχωρήσει τελικά ο Παναθηναϊκός σε πιο σοβαρές συζητήσεις με τον Λαμπρόπουλο, αν ο Αφρικανός δεν κάνει δεκτή την πρόταση ανανέωσης που του έχει καταθέσει εδώ και πολύ καιρό ο Παναθηναϊκός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...