ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φεύγει ο Κάτσε

Πολύ δύσκολα θα αλλάξουν πλέον τα δεδομένα για τον Έργκους Κάτσε, που ψάχνεται στο εξωτερικό.

Φεύγει ο Κάτσε

Δύσκολα θα παραμείνει πλέον ο Έργκους Κάτσε στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν.

Ο Αλβανός μέσος δε θα συνεχίσει στην ομάδα και τα εναπομείναντα τέσσερα ματς, εφόσον αγωνιστεί, θα είναι τα τελευταία του με την πράσινη φανέλα. Για τον Παναθηναϊκό μοιάζει πολύ δύσκολο να μπορέσει να σηκώσει ένα συμβόλαιο όπως αυτό του Κάτσε, ενώ και στο μυαλό του ποδοσφαιριστή υπάρχει η επιθυμία να δοκιμάσει κάτι καινούργιο στην καριέρα του.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που δεν φαίνεται να υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του στον Δικέφαλο του Βορρά, ο Κάτσε στρέφει την προσοχή του στο εξωτερικό προκειμένου να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.177 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κάτσε ψάχνεται για να βρει ομάδα στο εξωτερικό και ήδη ο ατζέντης του έχει κάνει κάποιες επαφές.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος πλέον να αναζητήσει ποδοσφαιριστή στη θέση του Αλβανού, ο οποίος ήταν από τα βασικά στελέχη της φετινής ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.