ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Νικάνε 1-0, γιατί δεν θέλουν να κερδίσουν ένα ντέρμπι στο γήπεδο;»

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για τη διακοπή του ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Οι «πράσινοι» ζήτησαν να συνεχιστεί ο αγώνας, ακόμη και χωρίς θεατές στις εξέδρες.

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για τη διακοπή του ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Οι «πράσινοι» ζήτησαν να συνεχιστεί ο αγώνας, ακόμη και χωρίς θεατές στις εξέδρες.

Η απόφαση για την τύχη του αγώνα θα παρθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο νομικός του Παναθηναϊκού Λεωνίδας Μπουτσικάρης υποστήριξε τα παρακάτω: «Προκειμένου να συνεχιστεί το ματς υπάρχουν δύο προϋποθέσεις, ασφάλεια και ατμόσφαιρα. Η αστυνομία έδωσε συναίνεση, όπως είδατε το γήπεδο ήταν σχεδόν άδειο. Ήταν ελάχιστος ο κόσμος. Ο διαιτητής αναφέρει ως αιτιολογία τη μη εκκένωση που δεν ζήτησε ποτέ. Υπάρχει ησυχία όπως φαίνεται και στο βίντεο της ΕΡΤ και μόλις ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού αναφέρει την είσοδο του Κώστα Καραπαπά που δεν είναι καθόλου δημοφιλής στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού, τότε ο διαιτητής αποφασίζει να το διακόψει. Ο κύριος Δάρρας είναι ρεπόρτερ και φίλος του Ολυμπιακού χρόνια. Από εκεί και πέρα ο διαιτητής ελέγχει δίχτυα και αγωνιστικό χώρο. Είναι δυνατόν άνθρωπος που δεν μπορεί να εισπνεύσει να το κάνει αυτό; Οι δηλώσεις τόσο του Καραπαπά όσο και του Φορτούνη ανέφεραν πως ήθελαν να συνεχιστεί το ματς. Όταν κάποιος δηλώνει πως θέλει να συνεχιστεί το ματς εμπεριέχει και την παραδοχή πως οι συνθήκες είναι κατάλληλες. Ο διαιτητής διακόπτει τον αγώνα με αιτιολογίες τέτοιες, που μπορούσαν στα 20 λεπτά που απέμεναν να αποκατασταθούν. Δεν λέει ότι υπήρχαν καλάσνικοφ. Ήταν τέτοιοι που δικαιολογούσαν την αναμονή…».

Ο έτερος νομικός του ΠΑΟ, Αλκης Παπαντωνίου σημείωσε ότι πουθενά δεν αναφέρεται υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού για τη διακοπή. «Δεν έχει υπαιτιοτητα επειδή δεν διατάχθηκε η εκκένωση του γηπέδου. Πουθενά δεν γίνεται λόγος για υπαιτιοτητα» είπε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version