ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΟΛΕΪ

Πράσινη κυριαρχία και… φουλ για ημιτελικά!

O Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 σετ της Κηφισιάς και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Volley League.

Πράσινη κυριαρχία και... φουλ για ημιτελικά!

O Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 σετ της Κηφισιάς και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Volley League.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου με νίκη το Σάββατο στο δεύτερο ματς στο Ζηρίνειο θα σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» τα δύο πρώτα σετ με 25-23 και 25-20, όμως το τρίτο έγινε θρίλερ. Μετά το ισόπαλο 8-8, ο Παναθηναϊκός έτρεξε δύο μικρά σερί και ξέφυγε στο +4 (13-9), ενώ η Κηφισιά κατάφερε να μείνει κοντά πλησιάζοντας στο 14-13 με δικό της σερί.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.470 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο σύλλογος των Βορείων προαστίων με σερί πέντε πόντων πήρε και το προβάδισμα (20-21). Οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο με τον Παναθηναϊκό τελικά να παίρνει και το τρίτο σετ με 30-28.

Τα σετ 3-0 (25-23, 25-20, 30-28)

Περισσότερα σε λιγο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.