ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Επιτέλους το έκανε: Η Ζοζεφίν στην πρώτη της γυμνή φωτογράφιση! (pics)

Η Ζοζεφίν κάνει την πρώτη της γυμνή φωτογράφιση και μας απογειώνει.

Επιτέλους το έκανε: Η Ζοζεφίν στην πρώτη της γυμνή φωτογράφιση! (pics)

Η Ζοζεφίν κάνει την πρώτη της γυμνή φωτογράφιση και μας απογειώνει.

Μια ειδική, συλλεκτική έκδοση αφιερωμένη στην Ελευθερία.

Το Σάββατο στις 6 Απρίλιου το ελληνικό PLAYBOY κυκλοφορεί μαζί με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, εντελώς δωρεάν. Το μεγαλύτερο αντρικό brand στον πλανήτη επιστρέφει με μια συλλεκτική έκδοση αφιερωμένη στην Ελευθερία. Το «The Freedom Issue», η δεύτερη έκδοση του ελληνικού PLAYBOY εξερευνά την ελευθερία ως τρόπο ζωής, ως μια εμπειρία φυσικής και πνευματικής περιπλάνησης η οποία διευρύνει τους ορίζοντες σου και σε κάνει καλύτερο.

Στο νέο τεύχος του ελληνικού PLAYBOY:

– H Josephine Wendel, η χειραφετημένη performer με τον σπάνιο χαρακτήρα, φωτογραφίζεται για το PLAYBOY, σε ένα shooting εμπνευσμένο από τον απελευθερωτικό χαρακτήρα της Άνοιξης, και γράφει το δικό της Μανιφέστο Ελευθερίας.

– Η Μαριάννα Παινέση του GNTM κόβει τα πρώτα της ένσημα στον urban ερωτισμό, σε μια incognito μεταμεσονύκτια επίσκεψη σε mini market.

– Πόσο σεξ κάνει η Αθήνα; Διεισδύσαμε τα άδυτα στα άδυτα του μεγαλύτερου μυστικού ερωτικού πάρτι της πόλης και αποκαλύπτουμε τα πάντα.

– Φάκελος Κάνναβη: Το παρεξηγημένο φυτό επιστρέφει σταδιακά στην νομιμότητα μετά από δεκαετίες απαγόρευσης και ετοιμάζεται να κατακτήσει τον πλανήτη. Οι τάσεις, οι επενδυτικές ευκαιρίες και πώς η Αθήνα θα γίνει το νέο Άμστερνταμ.

– Ο απερχόμενος Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, σε μια μεγάλη συνέντευξη όπου μιλάει για τις δυνατές φιλίες που τελικά χαλάνε για τα κόμματα, αλλά και για το ρόλο του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Δήμο.

– Η μουσικός Λένα Πλάτωνος και ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Κοσμίδης συνομιλούν για το πώς έχει αλλάξει ο έρωτας στην εποχή των social media.

– Πέντε κορυφαίοι Έλληνες stand up κωμικοί παίρνουν θέση σχετικά με το πόσο ελεύθερο είναι το χιούμορ σήμερα στην Ελλάδα και εξομολογούνται αν έχουν ποτέ αυτολογοκριθεί.

Το ελληνικό PLAYBOY κυκλοφορεί το Σάββατο 6 Απριλίου, εντελώς δωρεάν με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και στη συνέχεια αυτόνομα στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα με τιμή 2,90.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.