ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ (21:00, Novasports 1, LIVE PANATHINAIKOS24)

Η πιο μεγάλη ώρα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπουντούτσνοστ στο ΟΑΚΑ και με νίκη προκρίνεται στα πλέι οφ της Euroleague και θα αντιμετωπίσει Ρεάλ ή ΤΣΣΚΑ. Κατάμεστο το ΟΑΚΑ, όλα τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής.

Η πιο μεγάλη ώρα

H πιο μεγάλη ώρα έφτασε. Η ώρα πρόκρισης.

Κόντρα στην Μπουντούτσνοστ  (21:00, Novasports 1, LIVE PANATHINAIKOS24) ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ χρειάζεται απλώς τη νίκη για να βρεθεί στα πλέι οφ της Euroleague αν και μέσα στον… κυκεώνα των σεναρίων ενδέχεται ακόμη και με ήττα να βγει κερδισμένος.

Ο Ρικ Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και ποντάρει πολλά στην παρουσία του κόσμου, που αναμένεται και πάλι να συρρεύσει μαζικά στο ΟΑΚΑ. Ας δούμε όμως όλα τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό…

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.532 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ξεκινώντας από τα απευκταία σενάρια, ο Παναθηναϊκός θα μείνει εκτός μόνο αν ηττηθεί και ταυτόχρονα: α) κερδίσουν η Ζαλγκίρις τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και ο Ολυμπιακός την Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ, β) κερδίσουν η Ζαλγκίρις και η Αρμάνι Μιλάνο την Εφές στην Κωνσταντινούπολη, γ) αν κερδίσουν η Ζαλγκίρις, η Μπασκόνια την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα και η Μακάμπι τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη και δ) αν Ολυμπιακός, Μπασκόνια και Μακάμπι κερδίσουν.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός προκρίνεται σε κάθε περίπτωση με νίκη, ενώ θα είναι έκτος (και θα παίξει με τη Ρεάλ) αν η Μπασκόνια χάσει από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Αν οι Βάσκοι κερδίσουν, θα είναι έβδομος.

Εφόσον οι «πράσινοι» νικήσουν στο ΟΑΚΑ, δεν μπορούν να τερματίσουν όγδοοι και να παίξουν με τη Φενέρμπαχτσε. Επίσης ο Παναθηναϊκός προκρίνεται και με ήττα αν α) χάσουν Μπασκόνια και Ζαλγκίρις, β) χάσουν Μακάμπι και Ζαλγκίρις, γ) χάσουν Ολυμπιακός και Ζαλγκίρις, δ) χάσουν Αρμάνι, Ολυμπιακός και Μακάμπι, ε) χάσουν Αρμάνι, Μακάμπι και Ζαλγκίρις, στ) χάσουν Αρμάνι, Ολυμπιακός και Ζαλγκίρις ζ) χάσουν Ολυμπιακός, Μακάμπι και Ζαλγκίρις και η) χάσουν Μπασκόνια, Ολυμπιακός και Αρμάνι.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Σινάν Ισγκουντέρ (Τουρκία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.