ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός βραβεύει τον Κώστα Τσαρτσαρή

O Κώστας Τσαρτσαρής, θα βραβευτεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο πλαίσιο της αναμέτρησης με την Μπουντούτσνοστ.

Ο Παναθηναϊκός βραβεύει τον Κώστα Τσαρτσαρή

Αναλυτικά η ενημέρωση της «πράσινης» ΚΑΕ:

Συνεχίζονται οι βραβεύσεις από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Στον σημερινό αγώνα (21:00) με αντίπαλο τη Buducnost, σειρά έχει ο @kostastsartsaris12 , ο οποίος στα 11 χρόνια που παρέμεινε στον Παναθηναϊκό, κατάφερε να κερδίσει 21 τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

View this post on Instagram

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.396 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η  διάθεση των εισιτηρίων για την καθοριστικής σημασίας αποψινή αναμέτρηση με την Buducnost VOLI Podgorica (4/4, 21.00), στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague, το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει την πρόκριση της ομάδας μας στα Playoffs.

Παράλληλα, τους ενημερώνει πως θα συνεχιστούν οι βραβεύσεις παλαίμαχων αθλητών του «τριφυλλιού» με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου.

Μετά τον Απόστολο Κόντο, τον Τάκη Κορωναίο, τον Μιχάλη Κυρίτση και τον Λιβέρη Ανδρίτσο,  θα βραβευτεί μία ακόμη εμβληματική φυσιογνωμία του Παναθηναϊκού, ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής γεννήθηκε στην Βέροια στις 17/10/1979 και ήταν ένα από τα σύγχρονα «4αρια» της εποχής του. Αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το 2002 όντας σε ηλικία 23ων ετών και συνέχισε να φορά την πράσινη φανέλα ως το 2013 όταν και ολοκλήρωσε την πλούσια καριέρα του. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ το 1993 από τη Γ.Ε. Βέροιας, ενώ ακολούθησαν ο Φίλιππος Βέροιας, η ισλανδική Γκρίνταβικ, η Νήαρ Ηστ και το Περιστέρι, πριν φορέσει τα πράσινα.

Στα 11 χρόνια που παρέμεινε στον Παναθηναϊκό, κατάφερε να κερδίσει 21 τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Συγκεκριμένα, αναδείχθηκε τρεις φορές Πρωταθλητής Ευρώπης, δέκα φορές Πρωταθλητής Ελλάδας και οκτώ φορές Κυπελλούχος Ελλάδας σ’ έναν θεσμό που κατάφερε τρεις φορές ν’ αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης των τελικών του!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.