Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για το αποψινό ματς με την Μπούντουτσνοστ και τη μεγάλη προσπάθεια του Παναθηναϊκού.

ίγουρα είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Μάλλον θα είναι το πιο σημαντικό της χρονιάς. Ειδικά για την κανονική περίοδο είναι σίγουρα το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς γιατί θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση και κοιτάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Σίγουρα, είναι ομάδα που έχει πάρα πολλούς ταλαντούχους παίκτες. Εμείς θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε πάρα πολύ την άμυνά μας παραπάνω. Είναι μία ομάδα η οποία θα έρθει χωρίς κάποιο άγχος γιατί δεν έχει κάτι να χάσει αυτή τη στιγμή. Για αυτό εμείς πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και πιο έτοιμοι» τόνισε στην κάμερα του ΟΠΑΠ ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Έπειτα, δήλωσε για το μέλλον της ομάδας: «Είναι δύο ομάδες πολύ κοντά μεταξύ τους, και οι δύο πολύ καλές. Στο θέμα της προτίμησης δεν έχω κάποια συγκεκριμένη. Να περάσουμε στα πλέι οφ και όποιος είναι ο αντίπαλος. Να πάρουμε την πρόκριση πρώτα από όλα αλλά παιχνίδι με το παιχνίδι μετά θα ανέβουν οι προσδοκίες και θα κοιτάξουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να περάσουμε στο Final Four που θέλουμε τόσο καιρό».

Όσον αφορά την προσωπική του παρουσία, υπογράμμισε: «Ο δικός μου στόχος για φέτος είναι να βοηθήσω πιο πολύ την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ και να πετύχουμε το καλύτερο που μπορούμε για φέτος».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου