ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπαγιάννης: «Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για το Final Four» (vid)

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για το αποψινό ματς με την Μπούντουτσνοστ και τη μεγάλη προσπάθεια του Παναθηναϊκού.

Παπαγιάννης: «Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για το Final Four» (vid)

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για το αποψινό ματς με την Μπούντουτσνοστ και τη μεγάλη προσπάθεια του Παναθηναϊκού.

ίγουρα είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Μάλλον θα είναι το πιο σημαντικό της χρονιάς. Ειδικά για την κανονική περίοδο είναι σίγουρα το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς γιατί θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση και κοιτάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Σίγουρα, είναι ομάδα που έχει πάρα πολλούς ταλαντούχους παίκτες. Εμείς θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε πάρα πολύ την άμυνά μας παραπάνω. Είναι μία ομάδα η οποία θα έρθει χωρίς κάποιο άγχος γιατί δεν έχει κάτι να χάσει αυτή τη στιγμή. Για αυτό εμείς πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και πιο έτοιμοι» τόνισε στην κάμερα του ΟΠΑΠ ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Έπειτα, δήλωσε για το μέλλον της ομάδας: «Είναι δύο ομάδες πολύ κοντά μεταξύ τους, και οι δύο πολύ καλές. Στο θέμα της προτίμησης δεν έχω κάποια συγκεκριμένη. Να περάσουμε στα πλέι οφ και όποιος είναι ο αντίπαλος. Να πάρουμε την πρόκριση πρώτα από όλα αλλά παιχνίδι με το παιχνίδι μετά θα ανέβουν οι προσδοκίες και θα κοιτάξουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να περάσουμε στο Final Four που θέλουμε τόσο καιρό».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.858 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά την προσωπική του παρουσία, υπογράμμισε: «Ο δικός μου στόχος για φέτος είναι να βοηθήσω πιο πολύ την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ και να πετύχουμε το καλύτερο που μπορούμε για φέτος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.