ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Παναθηναϊκός στο final-4 της Κ15 (LIVE STREAMING)

Η προσπάθεια της ομάδας Κ15 του Παναθηναϊκού να προκριθεί στον τελικό του final4 σε live streaming μετάδοση

Ο Παναθηναϊκός στο final-4 της Κ15 (LIVE STREAMING)

Η προσπάθεια της ομάδας Κ15 του Παναθηναϊκού να προκριθεί στον τελικό του final4 σε live streaming μετάδοση

Η ομάδα Κ15 του Παναθηναϊκού ρίχνεται στη μάχη του Final Four του πρωταθλήματος SuperLeague Κ15, αφού αντιμετωπίζει σήμερα στις 6 μ.μ. τον Άρη στο ΔΑΚ Λαμίας, στο δεύτερο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης. Παρακολουθείστε τη μετάδοση πατώντας εδώ

Οι Πράσινοι καλούνται να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέχει το Τριφύλλι, μια και πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα επικρατώντας στον τελικό του ΠΑΟΚ!

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.902 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η μέχρι τώρα πορεία τη φετινή σεζόν φέρνει αισιοδοξία και για το final 4. Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε πρώτος στον πρώτο όμιλο με 42 βαθμούς, έναντι 41 του Ολυμπιακού. Όμως στην πραγματικότητα η διαφορά των δύο ομάδων ήταν μεγαλύτερη. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με 9 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ ηττήθηκαν μόλις δύο φορές στους 17 αγώνες. Συνολικά ο Παναθηναϊκός κατέγραψε 12 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με συνολικά γκολ 40 υπέρ και 16 κατά.

Δείτε εδώ LIVE STREAMING

Το ρόστερ

Τερματοφύλακες: Βασίλης Δρανδράκης, Νίκος Παναγάκος.

Αμυντικοί: Γιάννης Αγγελόπουλος, Τάσος Αλεβιζάκης, Αχιλλέας Αλχατζίδης, Κώστας Βολάκης, Γρηγόρης Ζεϊμπέκης, Αρσένης Καπαματζιάν, Εφραίμ Κάτσαρης, Θανάσης Νταμπίζας, Νικήτας Κόγκας – Πάλμος, Νίκος Ποντίκης, Θανάσης Προδρομίτης, Νίκος Σατρατζέμης.

Μέσοι: Μιχάλης Ανθής, Βαγγέλης Δήμος, Χρήστος Καλλέργης, Γιώργος Καλός, Δημήτρης Καλοσκάμης, Βάιος Μπέρκης, Ματέο Ρουσίτ, Φώτης Χαχούλης, Δημήτρης Ψύλλας.

Επιθετικός: Γιώργος Κυριόπουλος, Νίκος Τσεβάς.

Το επιτελείο

Προπονητής: Θωμάς Μαυρουδής

Βοηθός προπονητή: Άγης Μερεμέτης

Γυμναστής: Άγγελος Χαρίσης

Προπονητής τερματοφυλάκων: Νίκος Θανόπουλος

Γιατρός: Μάκης Σίννης

Φυσικοθεραπευτές: Γιάννης Γρυπάρης, Νίκος Δέδες

Ψυχολόγος: Κώστας Κασταμονίτης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.