ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιτίνο: «MVP ο Καλάθης, κορυφαίος στην Ευρώπη ο Πασκουάλ!»

O Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Νικ Καλάθη, ενώ δε δίστασε να κάνει και αναφορά στον Τσάβι Πασκουάλ.

Πιτίνο: «MVP ο Καλάθης, κορυφαίος στην Ευρώπη ο Πασκουάλ!»

O Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Νικ Καλάθη, ενώ δε δίστασε να κάνει και αναφορά στον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είπε αρχικά στην κάμερα της Nova: «Ο Καλάθης έκανε το πρώτο του triple double στην Euroleague. Αν δεν είναι αυτός ο MVP στην Ευρώπη, τότε δεν ξέρω ποιος είναι! Και ο Γκιστ μας βοήθησε πολύ και όλα τα παιδιά, για να φτάσουμε ως εδώ».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Αντικατέστησα έναν πανέξυπνο προπονητή (Πασκουάλ), ίσως τον κορυφαίο στην Euroleague. Έκανε εξαιρετική δουλειά, αλλά οι παίκτες είχαν λάθος νοοτροπία, μετά τις ήττες ήταν με σκυμμένα κεφάλια. Στη συνέχεια άλλαξε όλη τους η φιλοσοφία. Όλοι αξίζουν τα εύσημα για την 6η θέση».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 46.136 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, πρόσθεσε: «Παίξαμε τόσο σκληρά και δείξαμε το χαρακτήρα μας, γι’ αυτό είμαστε επικίνδυνοι. Κι η Ρεάλ, όμως, δεν θα… χάσει τον ύπνο της, γιατί θα έχει το πλεονέκτημα. Αφιερώνουμε την πρόκριση στους τρεις Γιαννακόπουλους (Κώστα, Παύλο, Θανάση), που θα μα βλέπουν από ψηλά και θα χαμογελούν, και στον Δημήτρη, γιατί πέρασε δύσκολα τελευταία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.