ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φοβερός Πιτίνο: “Aν δεν βγείτε έξω μέχρι τις 7 το πρωί θα απογοητευτώ”

Ρεσιτάλ έδωσε ο Ρικ Πιτίνο στα αποδυτήρια, μετά την πρόκριση στην πλέι οφ φάση της Euroleague.

Φοβερός Πιτίνο:

Ο Ρικ Πιτίνο έδωσε για ακόμη μια φορά… ρέστα με τα όσα είπε στους παίκτες του, λίγο μετά τη νίκη επί της Μπουντούτσνοστ. Ο Αμερικανός προπονητής βρήκε τους παίκτες στα αποδυτήρια μετά τη νίκη πρόκριση επί της Μπουντούτσνοστ, δίνοντάς τους ρεπό και μαζί την εντολή να… ξενυχτίσουν!

Παράλληλα, χαρακτήρισε τον Νικ Καλάθη ως… Ουέστμπρουκ της Ευρώπης!

Ο Ρικ Πιτίνο είπε τα εξής:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.168 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Επιστρέψαμε από τον θάνατο και πήραμε την πρόκριση. Αν δείτε το πώς παίζαμε άμυνα σε σύγκριση με τώρα, θα καταλάβετε τη διαφορά. Αν ο Ουέστμπρουκ της Ευρώπης (ο Καλάθης) δεν είχε 6 λάθη, θα είχε μοιράσει 24-25 ασίστ. Γκιστ ήσουν σπουδαίος. Ήσουν εκεί όποτε σε χρειαστήκαμε.

Συγχαρητήρια σε όλους και τώρα έχουμε μπροστά μας τη Ρεάλ. Επειδή, όμως, είστε μεγάλα παιδιά και όχι φοιτητές, έχετε ρεπό σήμερα και, αν δε βγείτε μέχρι τις 7 το πρωί, θα απογοητευτώ πάρα πολύ”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.