ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Άκουσαν τον Πιτίνο και το… ξενύχτησαν οι Καλάθης και Παππάς (vid)

Ο Παναθηναϊκός πέρασε στα playoffs της Euroleague, ο Ρικ Πιτίνο έδωσε το σύνθημα για να το γιορτάσουν οι παίκτες του και οι Παππάς και Καλάθης κυκλοφόρησαν το βράδυ της Πέμπτης, διασκεδάζοντας υπό τους ήχους του Ηλία Καμπακάκη.

Άκουσαν τον Πιτίνο και το... ξενύχτησαν οι Καλάθης και Παππάς (vid)

Το «τριφύλλι» θ’ αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα έχει το πλεονέκτημα έδρας σε αυτή τη νέα κόντρα με τους «πράσινους», οι οποίοι έκαναν τρομερή ανατροπή στη χρονιά και από τα… χαμένα, κατάφεραν να τερματίσουν 6οι στη βαθμολογία για να βρεθούν στα playoffs.

Ο Πιτίνο, λίγο μετά τη νίκη επί της Μπουντούτσνοστ, είπε στους παίκτες του ότι θα… στεναχωρηθεί αν κοιμηθούν πριν τις 07:00 το πρωί και οι Καλάθης και Παππάς τον άκουσαν και το έριξαν έξω!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...