ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπαγιάννης: «Στα δύσκολα είδαμε τι σημαίνει Παναθηναϊκός» (vid)

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα play- off της Euroleague ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι στα δύσκολα όλοι είδαν τι μπορεί να πετύχει το «τριφύλλι».

Παπαγιάννης: «Στα δύσκολα είδαμε τι σημαίνει Παναθηναϊκός» (vid)

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στα social media της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Ήταν μια χρονιά γεμάτη με χαρές και λύπες. Είχαμε ξεκινήσει μια κακή χρονιά, αλλά είδαμε τι σημαίνει Παναθηναϊκός και στα δύσκολα είδαμε ακριβώς τι μπορούμε να κάνουμε και γι αυτό είμαστε στα πλέι οφ. Όσον αφορά τη Ρεάλ, έχουμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε και σίγουρα μια πολύ καλή ομάδα, που έχουμε παίξει 2 φορές κια έχουμε χάσει και τις δύο φορές. Θα εμφανιστούμε όμως μια διαφορετική ομάδα στα πλέι οφ».

Δείτε την ανάρτηση:

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://twitter.com/paobcgr/status/1114174431201509376

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.