ΚΛΕΙΣΙΜΟ
SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός – Άρης: Νίκη, το μόνο ζητούμενο

Παναθηναϊκός - Άρης: Οι πράσινοι υποδέχονται τον Άρη στο άδειο ΟΑΚΑ και θέλουν τους τρεις βαθμούς ώστε να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία.

Παναθηναϊκός - Άρης: Νίκη, το μόνο ζητούμενο

Παναθηναϊκός – Άρης: Η ομάδα του Γιώργου Δώνη αντιμετωπίζει τους “κιτρινόμαυρους” της Θεσσαλονίκης στο άδειο (λόγω της ποινής που επιβλήθηκε στον σύλλογο) ΟΑΚΑ (19:00, ΕRT SPORT).

Παρά το γεγονός πως ο στόχος εισόδου στην πεντάδα έχει ουσιαστικά απομακρυνθεί, ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να κάνει το χρέος του και να παλέψει για τη νίκη κόντρα στο αξιόμαχο σύνολο του Άρη.

Η απουσία του κόσμου αποτελεί μεν ανασταλτικό παράγοντα, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του θέλουν να χτίσουν νέο νικηφόρο σερί, έπειτα από την επικράτηση στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός “μάχης” έχουν τεθεί οι Ουσμάν Κουλιμπαλί και Γιάννης Μπουζούκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.