ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τον Άρη

Τα πλάνα του Γιώργου Δώνη και η πιθανή ενδεκάδα του τριφυλλιού στο αποψινό ματς του ΟΑΚΑ

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τον Άρη

Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται ότι έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα στο αποψινό (19:00) ματς με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Μπουζούκη, όπως και τον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Αντίθετα, στη διάθεση του βρίσκονται οι Δημήτρης Κουρμπέλης (θα πάρει φανέλα βασικού), αλλά και ο Πάνος Αρμενάκας που ίσως αγωνιστεί ως αλλαγή.

Οι εν λόγω απουσίες οδηγούν τον Δώνη ώστε να δώσει προβάδισμα σε μια ενδεκάδα η οποία θα αποτελείται, όπως όλα δείχνουν από τους:

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.752 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διούδη, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Πούγγουρα, Γιόχανσον, Κάτσε, Κουρμπέλη, Δώνη, Χατζηθεοδωρίδη, Χατζηγιοβάνη και Μακέντα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.