ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BASKET LEAGUE

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 89-51: Πάρτι στο παρκέ, γιορτή και στην εξέδρα!

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 89-51: Οι "πράσινες" οικογένειες ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω στο κάλεσμα της ΚΑΕ για την ημέρα παιδιού και η ομάδα του Ρικ Πιτίνο αποζημίωσε τον κόσμο, χαρίζοντας σκορ και θέαμα στην άνετη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Εξαιρετικοί οι Παπαγιάννης και Μήτογλου, διψήφιοι οι Λοτζέσκι, Παπαπέτρου, Τόμας και Θανάσης.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 89-51: Πάρτι στο παρκέ, γιορτή και στην εξέδρα!

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 89-51: Οι “πράσινες” οικογένειες ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω στο κάλεσμα της ΚΑΕ για την ημέρα παιδιού και η ομάδα του Ρικ Πιτίνο αποζημίωσε τον κόσμο, χαρίζοντας σκορ και θέαμα στην άνετη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Εξαιρετικοί οι Παπαγιάννης και Μήτογλου, διψήφιοι οι Λοτζέσκι, Παπαπέτρου και Θανάσης.

Πρώτος σκόρερ ο Τόμας με 13 πόντους. Ακολούθησαν οι Παπαγιάννης (12π-8ρ), Παπαπέτρου και Μήτογλου (11π έκαστος), Θανάσης (10π), αλλά και ο Λοτζέσκι, ο οποίος έβαλε 10 πόντους στην επιστροφή του στο ρόστερ της Basket League.

Το ματς

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.359 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχοντας κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη-πρόκριση επί της Μπουντούτσνοστ αλλά και κίνητρο να αφήσει πίσω του το στραβοπάτημα στο Περιστέρι, ο Παναθηναϊκός μπήκε ορεξάτος στο παρκέ του ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης (6π στο πρώτο δεκάλεπτο) είχε τα… κέφια του, αλλά ο ΠΑΟΚ έβρισκε τρόπο να πλησιάσει, “χτυπώντας” από την περιφέρεια με τον άλλοτε παίκτη του τριφυλλιού, Μιλένκο Τέπιτς. Με το ίδιο “νόμισμα” φρόντισε να απαντήσει και ο Παναθηναϊκός, με τους “πράσινους” να έχουν καλά ποσοστά έξω από τα 6.75μ (4/5) και να φτάνουν στο +8 με τον Λοτζέσκι να προλαβαίνει τον χρόνο (24-16, 10′).

Στη συνέχεια, ακολούθησε… μονόλογος. Ο Καλαϊτζάκης πήρε θέση ως δίδυμο με τον Καλάθη στα γκαρντ, η ευστοχία συνεχίστηκε (Μήτογλου) και η άμυνα έκανε και με το παραπάνω τη δουλειά της. Ενδεικτικό ήταν το γεγονός πως στα μισά της δεύτερης περιόδου, ο Παναθηναϊκός έτρεξε σερί 12-0, φτάνοντας στο +20 (36-16, 15′). Το ημίχρονο έκλεισε με τον Παπαγιάννη να συνεχίζει το “πάρτι” (12π – 5ρ) και τον Καλαϊτζάκη να φιλοδωρεί με δύο τάπες τους αντιπάλους του (46-28).

Η επιστροφή από τα αποδυτήρια μπορεί να βρήκε τον Παναθηναϊκό ένα κλικ πιο “αργό”, ωστόσο τίποτα δεν ξέφυγε από τον έλεγχο των πρασίνων. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να συμμαζέψει τη διαφορά, αλλά ο Παπαγιάννης μάζευε τα ριμπάουντ και ο Παπαπέτρου με τον Βουγιούκα εκτελούσε με συνέπεια (59-34, 25′). O ανεβασμένος Μήτογλου και ο εξίσου ορεξάτος Θανάσης, πήραν στις πλάτες τους την επίθεση, φτάνοντας τη διαφορά για πρώτη φορά πάνω από τους 30 πόντους, μετατρέποντας το τελευταίο δεκάλεπτο σε… τυπική διαδικασία (71-40, 30′).

Ο… ιπτάμενος Θανάσης έστειλε τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της με μια εξαιρετική προσπάθεια (78-43, 35′) και πλέον άπαντες περίμεναν να δουν το τελικό εύρος της διαφοράς στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, με το ματς να λήγει στο 89-51.

Τα δεκάλεπτα: 24-16, 46-28, 71-40, 89-51

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.