ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παράσταση για παιδιά!

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για την απογευματινή παράσταση σε ένα ΟΑΚΑ που έσφυζε από ζωή και παιδικά χαμόγελα.

Παράσταση για παιδιά!

Tο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Κυριακής ήταν ένας απέραντος παιδότοπος καθώς η παράσταση ήταν …αυστηρώς για παιδιά! Χιλιάδες παιδικά χαμόγελα γέμισαν ζωή το κλειστό που έζησε ακόμη μια ξεχωριστή εμπειρία κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν με την ΚΑΕ να καινοτομεί ξανά και να δίνει κίνητρο και χρώμα σε παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος αποδεικνύοντας έμπρακτα πως έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου ξεφεύγοντας από τα ελληνικά δεδομένα…

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.