ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Δεν μπορείς να πάρεις τον Μπουζούκη με 1.5 ή 2 εκατομμύρια”

Οι φήμες για τον Μπουζούκη εξακολουθούν να είναι έντονες, αλλά ο Γιώργος Δώνης φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί το τελευταίο διάστημα για τον Γιάννη Μπουζούκη. Ο νεαρός επιτελικός μέσος, αποτελεί ένα από τα ισχυρά “κεφάλαια” του Παναθηναϊκού και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος.

Γι’ αυτό και οι σύλλογοι από το εξωτερικό τον παρακολουθούν στενά και ως εκ τούτου, εμφανίζονται διάφορα δημοσιεύματα -εκτός αλλά και εντός Ελλάδος- για τον ίδιο.

Πάντως, ο Γιώργος Δώνης ξεκαθάρισε τα “θέλω” του, όσον αφορά την περίπτωση Μπουζούκη, μέσω της τοποθέτησής του στην Αθλητική Κυριακή. Ο κόουτς του τριφυλλιού ανέφερε ότι ο κάθε παίκτης έχει την τιμή του, αλλά ο Μπουζούκης ανήκει σε αυτούς που για να πωληθούν θα πρέπει να υπάρξει μια ιδιαίτερα υψηλή πρόταση.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.582 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο κάθε παίκτης ανεξαρτήτως ηλικίας έχει την τιμή του. Ο Μπουζούκης για παράδειγμα για τον Παναθηναϊκό έχει μία πολύ μεγάλη τιμή. Αν έρθει μία ομάδα και δώσει αυτή την τιμή, φυσικά μπορεί να πάρει τον Μπουζούκη. Δεν μπορείς να πάρεις αυτή τη στιγμή τον Μπουζούκη από τον Παναθηναϊκό ούτε με 1,5, ούτε με 2 εκατ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δώνης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.