Πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί το τελευταίο διάστημα για τον Γιάννη Μπουζούκη. Ο νεαρός επιτελικός μέσος, αποτελεί ένα από τα ισχυρά “κεφάλαια” του Παναθηναϊκού και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος.

Γι’ αυτό και οι σύλλογοι από το εξωτερικό τον παρακολουθούν στενά και ως εκ τούτου, εμφανίζονται διάφορα δημοσιεύματα -εκτός αλλά και εντός Ελλάδος- για τον ίδιο.

Πάντως, ο Γιώργος Δώνης ξεκαθάρισε τα “θέλω” του, όσον αφορά την περίπτωση Μπουζούκη, μέσω της τοποθέτησής του στην Αθλητική Κυριακή. Ο κόουτς του τριφυλλιού ανέφερε ότι ο κάθε παίκτης έχει την τιμή του, αλλά ο Μπουζούκης ανήκει σε αυτούς που για να πωληθούν θα πρέπει να υπάρξει μια ιδιαίτερα υψηλή πρόταση.

«Ο κάθε παίκτης ανεξαρτήτως ηλικίας έχει την τιμή του. Ο Μπουζούκης για παράδειγμα για τον Παναθηναϊκό έχει μία πολύ μεγάλη τιμή. Αν έρθει μία ομάδα και δώσει αυτή την τιμή, φυσικά μπορεί να πάρει τον Μπουζούκη. Δεν μπορείς να πάρεις αυτή τη στιγμή τον Μπουζούκη από τον Παναθηναϊκό ούτε με 1,5, ούτε με 2 εκατ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δώνης.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS