ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Green Legends # 29: Χρήστος Πολυχρονίου

Στο πλαίσιο των 111 χρόνων από την ίδρυση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, ο Σύλλογος έφτιαξε ένα Top111 αθλητών-τριών του με βάση τις επιτυχίες τους.

Green Legends # 29: Χρήστος Πολυχρονίου

Στο πλαίσιο των 111 χρόνων από την ίδρυση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, ο Σύλλογος έφτιαξε ένα Top111  αθλητών-τριών του με βάση τις επιτυχίες τους.

Σε αυτή τη λίστα υπάρχουν αθλητές από ατομικά σπορ και η κατάταξη τους είναι με κριτήριο τις μεγάλες στιγμές τους, ενώ ήταν στο δυναμικό του «τριφυλλιού».

Στην 29η θέση βρίσκεται ο άλλοτε σφυροβόλος του Παναθηναϊκού Χρήστος Πολυχρονίου με καταγωγή από τις Σέρρες.Υποστήριζε από μικρός τον Σύλλογο και εντάχθηκε σε νεαρή ηλικία στο «τριφύλλι».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είχε αρκετές διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων ενώ η μεγαλύτερη του στιγμή ήταν το 1999 στην Πανεπιστημιάδα της Μαγιόρκα .

Εκεί κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με βολή στα 79.83μ. αν  και ξεκίνησε τον αγώνα με άκυρη, ωστόσο  συνέχισε με βολές πάνω από τα 77 μ. ρίχνοντας 78.81 στη 2η, 77.40 στην 3η, 79.93 στην 4η που κατέρριψε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ (79.72 από 20 Ιουνίου στη Σούπερ Λίγκα του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου στο Παρίσι), 77.75 στην 5η και τέλειωσε με άκυρη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.