ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τι ισχύει με τα σενάρια για Παναθηναϊκό και Στρέλνιεκς

Είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Στρέλνιεκς ή όχι;

Τι ισχύει με τα σενάρια για Παναθηναϊκό και Στρέλνιεκς

Το όνομα του Γιάννις Στρέλνιεκς γράφεται σήμερα για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Λετονός γκαρντ είναι στα υπόψιν του «τριφυλλιού» για τη νέα σεζόν και δεν αποκλείεται οι «πράσινοι» να κινηθούν για την απόκτησή του.

Η πραγματικότητα είναι ότι τα πάντα είναι θεωρητικά. Τι εννοούμε; Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν δεν έχει καν αρχίσει κι αυτό γιατί το πρώτο πράγμα που θα συζητηθεί στην πράσινη ΚΑΕ είναι τι μέλλει γενέσθαι με τον Ρικ Πιτίνο. Θα μείνει ή όχι ο Αμερικανός; Ανάλογα, λοιπόν, με την απόφαση του Πιτίνο (ο Παναθηναϊκός δεδομένα τον θέλει και για του χρόνου), θα εξαρτηθεί και το τι θα γίνει με τις μεταγραφές, αλλά και τις αποχωρήσεις. Όλα τα υπόλοιπα είναι πρώιμα και μάλιστα σε μια περίοδο κατά την οποία ο Παναθηναϊκός σκέφτεται ΜΟΝΟ τα ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τίποτε περισσότερο.

Το αν αρέσει ή όχι ο Στρέλνιεκς στο «τριφύλλι» είναι μια άλλη συζήτηση. Από τη στιγμή που ο Λετονός θα αποχωρήσει, κατά πάσα πιθανότητα, από τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός θα είναι γι αυτόν μια πιθανότητα. Όμως, πρώτα θα πρέπει, όπως αναφέραμε και παραπάνω, να ξεκαθαρίσουν άλλα πράγματα στους «πράσινους» που αποτελούν προτεραιότητα. Συνεπώς, για τα όποια μεταγραφικά σενάρια, έχουμε δρόμο μπροστά μας…

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.695 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.