ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Hot Mustard

Όλα στη φόρα: Νέα αποκαλυπτική εμφάνιση από την Ιωάννα Τούνη (pic)

Η Ιωάννα Τούνη κατάφερε να στρέψει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Η ξανθιά καλλονή εθεάθη σε νυχτερινό κέντρο, παρέα με τον σύντροφό της, Νώντα Παπαντωνίου. Ο φωτογραφικός φακός «έπεσε» πάνω της και όχι άδικα, καθώς το φόρεμα που είχε επιλέξει, τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Όλα στη φόρα: Νέα αποκαλυπτική εμφάνιση από την Ιωάννα Τούνη (pic)

Η Ιωάννα Τούνη κατάφερε να στρέψει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Η ξανθιά καλλονή εθεάθη σε νυχτερινό κέντρο, παρέα με τον σύντροφό της, Νώντα Παπαντωνίου. Ο φωτογραφικός φακός «έπεσε» πάνω της και όχι άδικα, καθώς το φόρεμα που είχε επιλέξει, τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Δείτε το εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ